Αγαπητοί γονείς,

Ευχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Στα πλαίσια συνεργασίας γονέων-σχολείου σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο των Εκπαιδευτηρίων Μάνεση (Πρασίνου Λόφου 49) η πρώτη ομαδική συνάντηση μεταξύ Γονέων & Εκπαιδευτικών.

Σε αυτή τη συνάντηση θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε τους Εκπαιδευτικούς και τους Επιστημονικούς συνεργάτες του σχολείου μας, προκειμένου να ενημερωθείτε για τον τρόπο λειτουργίας της Α΄ Δημοτικού.

Το σχολείο μας με αίσθημα ευθύνης, σας ενημερώνει ότι για την αποφυγή συγχρωτισμού την ημέρα εκείνη μπορεί να παρευρεθεί ένας από τους δύο γονείς. Για τον ίδιο λόγου δεν πρέπει να παρευρεθούν στον χώρο οι μικροί μας μαθητές.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας σε αυτό το πολύ σημαντικό ξεκίνημα της νέας σχολικής ζωής των μικρών μαθητών στο Δημοτικό .

Πρόγραμμα Συνάντησης:

19:30-19:45 Παρουσίαση των Εκπαιδευτικών και συνεργατών που έχουν αναλάβει τη διδασκαλία και τη φροντίδα του παιδιού σας από τη Διευθύντρια κα Μάνεση Σοφία.
19:45-20:00 Η παιδίατρος του σχολείου μας κα Πετρομιχελάκη Αθηνά θα ενημερώσει για θέματα που αφορούν τις ιώσεις αλλά και την καθημερινή υγιεινή και διατροφή των παιδιών.
20:00-20:15 «Σχολική προσαρμογή. Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε» από τον παιδοψυχολόγο – συνεργάτη του σχολείου κ Λάσδα Λάμπρο.
20:15-20:30 Ενημέρωση προγράμματος ειδικοτήτων από τους εκπαιδευτικούς των ειδικοτήτων (Λαογραφία, Μουσικοκινητική, Αγγλική Γλώσσα, Πληροφορική, Ρομποτική, Κολύμβηση, Καλλιτεχνικά και Γυμναστική).
20:30-21:00 Γενική παρουσίαση στόχων και πρακτικών εφαρμογών της Α΄ Δημοτικού από τις εκπαιδευτικούς της Α΄ Δημοτικού κα Παρασκευοπούλου Κων/να (Α1), Μαλανδράκη Ευτυχία (Α2) και Παντάκη Άννα(Α3)

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη και θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Μετά τιμής,

Η Διεύθυνση