H γραφική ύλη που θα χρειαστούν οι μαθητές μας για τη καινούρια σχολική χρονιά 2024-2025 βρίσκονται στους ακόλουθους συνδέσμους: 

Αγαπητοί γονείς,

 Ο Δήμος  Ηρακλείου –Αττικής μας γνωστοποίησε την κάτωθι ανακοίνωση του:

 «Κανονικά στο ωράριό τους θα λειτουργήσουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων (δημόσια και ιδιωτικά) στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής την Παρασκευή 14 Ιουνίου, δεδομένων των μετεωρολογικών προβλέψεων που αναφέρουν ομαλοποίηση των ακραία υψηλών θερμοκρασιών.»

 

Αύριο, Παρασκευή, 14/6/24 το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά.

Απογευματινή μελέτη δεν θα πραγματοποιηθεί και τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν 14:15.

 

                                                                                                                        Με εκτίμηση,

                                                                                                                        Από τη Διεύθυνση

 

Αγαπητοί γονείς,

Ο Δήμος Ηρακλείου –Αττικής μας γνωστοποίησε την κάτωθι ανακοίνωση του:

«Την αναστολή των δια ζώσης μαθημάτων για όλα τα σχολεία (δημόσια και ιδιωτικά) της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία και δημοτικά) στα όρια της πόλης για την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 αποφάσισε με νεότερή του απόφαση ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, αφού, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολογικών δελτίων, η συγκεκριμένη ημέρα θα είναι αρκετά πιο έντονη σε επίπεδο υψηλής θερμοκρασίας.

Το ίδιο θα ισχύσει και για το ΕΕΕΚ Ηρακλείου Αττικής.

Η λειτουργία των σχολείων για την Παρασκευή 14/6 θα οριστεί με νεότερη απόφαση ανάλογα με τις ενημερώσεις της ΕΜΥ.»

Αύριο, Πέμπτη, 13/6/24 το σχολείο θα είναι κλειστό.

Περιμένουμε νεότερη ανακοίνωση για να δούμε την περαιτέρω λειτουργία του σχολείου μας.

Ζητούμε την κατανόηση σας μια που το σχολείο μας βρίσκεται στην εποπτεία του Δήμου Ηρακλείου που είναι η αρμόδια αρχή βάσει της νομοθεσίας για την λειτουργία των σχολείων.  

 

Με εκτίμηση,

Από τη Διεύθυνση

 

Αγαπητοί γονείς,

Ο Δήμος Ηρακλείου –Αττικής μας γνωστοποίησε την κάτωθι ανακοίνωση του:

«Κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη 12 Ιουνίου όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία και δημοτικά) του Δήμου Ηρακλείου Αττικής με απόφαση του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου.

Η απόφαση πάρθηκε έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο με τους υπεύθυνους του Τμήματος Παιδείας και της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης παίρνοντας υπόψη τις προβλέψεις για έντονα υψηλές καιρικές θερμοκρασίες των επόμενων ημερών και προκειμένου να προστατευτούν τα μικρά παιδιά.

Η λειτουργία των σχολείων για το υπόλοιπο της εβδομάδας θα καθοριστεί με νεότερη απόφαση ανάλογα με τα μετεωρολογικά δελτία.»

Κάτω από αυτές τις συνθήκες και το γεγονός ότι είμαστε 2 ημέρες πριν κλείσει η σχολική χρονιά, θεωρούμε ότι ο ενναλακτικός τρόπος διεξαγωγής του μαθήματος (τηλεκπαίδευση) τη δεδομένη στιγμή δεν έχει να προσφέρει ουσιαστικά κάτι ως προς τους μαθητές μας. Περισσότερο ταλαιπωρία θα είναι παρά ουσιαστικό μάθημα.

Αύριο Τετάρτη, 12/6/24 το σχολείο θα είναι κλειστό.

Περιμένουμε νεότερη ανακοίνωση για να δούμε την περεταίρω λειτουργία του σχολείου μας.

Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση στο πρόγραμμα σας αλλά οφείλουμε να τηρήσουμε την ανακοίνωση του Δήμου μας στον οποίο είχε ανατεθεί με εγκύκλιο η λειτουργία των σχολείων της εποπτείας του .

 

Με εκτίμηση,

Από τη Διεύθυνση

Αγαπητοί γονείς,

 
Σας προωθούμε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας που έχουν παρθεί ενόψει του τελικού ποδοσφαιρικού αγώνα που θα γίνει αύριο Τετάρτη 29/5/24 στη Νέα Φιλαδέλφεια. 
 

Κατανοούμε  την αναστάτωση που θα επιφέρει στη εύρυθμη λειτουργία των δρομολογίων μας όμως πρέπει να είμαστε σύμφωνοι με τα μέτρα ασφαλείας που έχουν τεθεί σε ισχύ από την πολιτεία. 
 
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις


Με εκτίμηση,
Από τη Διεύθυνση