ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αγαπητοί γονείς,

τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, μικροί και μεγάλοι τα αποζητούν, γιατί τους γεμίζουν χαρά, αγάπη και αισιοδοξία.   Το φετινό χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Δήμου μας είναι στους δύσκολους αυτούς καιρούς που διανύουμε η ενότητα, η συνεργασία και η αγάπη να γίνουν το σύνθημα της αλλαγής που τόσο θέλουμε όλοι.

Ο Δεκέμβριος ,ο βασιλιάς των Χριστουγέννων, είναι γεμάτος όχι μόνο δώρα αλλά και πολλές γιορτινές εκδηλώσεις. Ο Δήμος μας έχει προγραμματίσει πολλές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και το σχολείο μας θα συμμετέχει σε κάποιες από αυτές.

Αγαπητοί γονείς,

Τα Χριστούγεννα φτάνουν κι όλοι κάνουμε μία ευχή να είναι γεμάτα χαρά και υγεία.

Το σχολείο μας συμμετέχει κάθε χρόνο σε φιλανθρωπικές δράσεις την περίοδο των Χριστουγέννων.

Αγαπητοί γονείς,
 
Στα πλαίσια εφαρμογής των εργαστήριων δεξιοτήτων του Υπουργείου Παιδείας φέτος σε συνεργασία με την ψυχολόγο κα Λάσδα Αναστασία θα εφαρμοστούν 2 προγράμματα, ένα για τις τάξεις Α & Β & Γ Δημοτικού και ένα για τις τάξεις Δ & Ε & ΣΤ.
Τα προγράμματα θα πραγματοποιηθούν μέσα στο Ωρολόγιο Πρόγραμμα, Δεκέμβριο 2023, Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο 2024.

Λίγα λόγια για τα προγράμματα

Αγαπητοί μας γονείς,

Παρακαλούμε, τους μαθητές να αφιερώσουν λίγο χρόνο στο σπίτι και να δημιουργήσουν μια χριστουγεννιάτικη ζωγραφιά την οποία μπορείτε να μας την αποστείλετε με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να δημιουργηθεί η διαδικτυακή χριστουγεννιάτικη κάρτα του σχολείου μας, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023.  

Η καλλιτεχνική επιτροπή του σχολείου μας θα επιλέξει τη ζωγραφιά .

Η ημερομηνία θα τηρηθεί αυστηρά γιατί μας δεσμεύει ο χρόνος προετοιμασίας.

Μετά τιμής,

Η Διεύθυνση

Αγαπητοί γονείς,

 Σας ενημερώνουμε ότι για το σχολικό έτος 2023-2024, οι συναντήσεις με το Σχολικό ψυχολόγο – ψυχοθεραπευτή κ. Λάμπρο Λάσδα θα πραγματοποιηθούν με την μορφή συζήτησης. Οι συναντήσεις αυτές θα αφορούν ξεχωριστά τους γονείς του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου.
 Για την οργάνωση των συναντήσεων κρίνεται αναγκαία η συγκέντρωση ερωτήσεων – αποριών από πλευρά σας, ούτε ώστε η συζήτηση να είναι στοχευμένη και αποτελεσματική.
 Η πρώτη συνάντηση - συζήτηση θα διεξαχθεί στην ενημέρωση Δεκεμβρίου και θα αφορά τους κηδεμόνες των μαθητών / τριων του Νηπιαγωγείου.
 Ως εκ τούτου παρακαλούμε θερμά να έχετε αποστείλει το προς συζήτηση υλικό στο email του συμβουλευτικού σταθμού (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) έως και την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2023.
 Σας παρακαλούμε όσοι γονείς επιθυμείτε να συμμετέχετε τις συναντήσεις να συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη αίτηση και να την αποστείλετε στο email του συμβουλευτικού σταθμού (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) έως την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2023.
Η συνάντηση των γονέων με τον κ. Λάσδα Λάμπρο θα γίνει στην αίθουσα του Νηπιαγωγείου
Η συμμετοχή των γονέων των μαθητών μας δεν έχει πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση.
 

  • Ο κ. Λάσδας θα δέχεται προσωπικά ραντεβού στο χώρο του σχολείου κατόπιν ραντεβού
    (κ. Κομνηνού Βίκυ 210. 2837953 εσωτ: 158)
Μετά τιμής
Η Διεύθυνση