Τα παιδάκια των Καλοκαιρινών αποδράσεων απέδρασαν στο βιωματικό Ψυχαγωγικό Πάρκο Κερατέας. Πέρασαν υπέροχα και έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στις 13 Ιουνίου το βράδυ, τα Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια Μάνεση αποχαιρέτησαν με τον πιο όμορφο τρόπο, άλλη μια χρονιά. Σε μια βραδιά γεμάτη νότες και μουσική, με χορό και τραγούδι τα παιδιά μας παρουσίασαν το πρόγραμμα που με πολλή χαρά και φροντίδα ετοίμασαν το διάστημα που μας πέρασε.

 Στις 8 Ιουνίου το βράδυ μέσα σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα τα παιδιά της ΣΤ δημοτικού, παρουσίασαν το Περιβαλλοντικό πρόγραμμα "Και λαλάμε και γελάμε και για σένα carettaki, ταξιδάκι θε να πάμε!" υπό την καθοδήγηση του δάσκαλού τους κ. Κοτσαρίνη. Τα παιδιά μας παρουσίασαν τα θεατρικά που δημιούργησαν μόνα τους τα σκηνοθέτησαν και επένδυσαν με μουσική και χορό.

Απο την παρουσίαση των παιδιών της Ε’ Δημοτικού στην γυμναστράδα του δήμου μας υπό την καθοδήγηση της γυμνάστριας του σχολείου μας κ.Μάνθας Ζήβα.

Από την βράβευση των παιδιών της Ε' και ΣΤ' τάξης από την Μαθηματική εταιρεία. Βραβεύτηκαν 20 παιδιά και η βράβευση έγινε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.