Σήμερα το πρωί γονείς και παιδιά είχαν την ευκαιρία να χαρούν μια υπέροχη παράσταση στο θέατρο Πόρτα "Το σκλαβί" από την Ξένια Καλογεροπούλου. Η αδελφική αγάπη ο αλτρουισμός και η αυτοθυσία γέμισαν την σκηνή. Μια παράσταση που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που ήταν κοντά μας και αυτό το πρωινό! Σας περιμένουμε όλους σε επόμενη δράση μας!

 sklavi

 

Τα παιδιά της Στ δημοτικού με την Ελληνική σημαία πήραν μέρος προχθες στην περιφορά της εικόνας του Αγ Νεκταρίου του Δήμου μας! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την άψογη παρουσία τους! Ευχαριστούμε τους γονείς τους για την συμμετοχή. Ο Άγιος Νεκτάριος ας βοηθά όλους!! Και του χρόνου!!!

nekt

 

Ευτυχώς τα παιδιά μας ενδιαφέρονται και για τα πνευματικά παιχνίδια που εξασκούν τον νου και ευρύνουν το πνεύμα!

 75184711 730998700701010 411348787672383488 n

Μια υπέροχη «Κυριακή με το παιδί μου» στα μονοπάτια της Πάρνηθας. Τα παιδιά και οι γονείς τους περπάτησαν, έπαιξαν, αθλήθηκαν και έκαναν πικ νικ σε ένα καταπράσινο περιβάλλον μέσα στον καθαρό αέρα.

Οι μαθητές και μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων Μάνεση πήραν μέρος στην καθιερωμένη παρέλαση του Δήμου Ηρακλείου τιμώντας τους ήρωες του 1940. Φέτος το αφιέρωμα ήταν στη Ελληνίδα ηρωίδα μάνα" που κρατάει τα βουνά όρθιος να στέκει ο γιος της " Συγχαρητήρια πολλά σε όλα τα παιδιά και τους δασκάλους τους για την υπέροχη παρουσία! Και του χρόνου!

par1  par2