Η Ε' τάξη του σχολείου μας επισκέφτηκε σήμερα το Μουσείο Μετεωριτών!

Χθες η Β’ τάξη φιλοξενήθηκε από το G.A.M.E. Project, όπου οι μαθητές ψυχαγωγήθηκαν μέσα από διάφορες δραστηριότητες. Συγκεκριμένα μέσα από το παιχνίδι στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, οι μαθητές και οι μαθήτριες εξάσκησαν νου και σώμα , επικοινώνησαν και συνεργάστηκαν για τις διάφορες «δοκιμασίες».

game1    game2

 

 

Το σχολείο μας, με αντιπροσωπεία μαθητών και μαθητριών Στ, Δ τάξης, Γυμνασίου και Λυκείου τίμησε τα Εισόδια της Θεοτόκου, συμμετέχοντας στη λιτάνευση της εικόνας των Εισοδίων στο ιερό ναό της ενορία μας.

Μάλιστα, μπροστά στο σχολείο μας εψάλη και δέηση.
Ευχόμαστε η Υπεραγία Θεοτόκος να στέκει δίπλα μας και φυλάει τις οικογένειες όλων μας. Χρόνια πολλά!!!

 

sim1    sim2

Το σχολείο μας με μεγάλο αίσθημα σεβασμού και τιμής στους ανθρώπους εκείνους που αγωνίστηκαν για τα ιδανικά της ελευθερίας, της αξιοπρέπειας και της δημοκρατίας γιόρτασε τα 50 χρόνια από την εξέγερση των φοιτητών στο Πολυτεχνείο. Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά για την πολύ όμορφη παρουσία τους!!
 
polu1   poly2    poly3

Για μια ακόμη χρονιά πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας ο διαγωνισμός του "Μικρού αγγειογράφου". Τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με την τέχνη της γεωμετρικής εποχής και διακόσμησαν με έναν υπέροχο τρόπο τα αγγεία τους. Η βράβευση γεμισε με χαρά τα παιδιά!! Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό!!

aggeio   aggeio2