Υποστηρίζοντας την Υπαίθρια Τάξη στο Νηπιαγωγείο #OutdoorClassroom οι μικροί μαθητές στα πλαίσια του Εργαστηρίου Δεξιοτήτων εξερεύνησαν με τη βοήθεια ειδικών εργαλείων #STEM όσα κρύβει ο μικρόκοσμος της αυλής μας.

 

outdoor

Οι μικροί μαθητές του Προνηπίου μας μέσα από δύο ιστορίες μοιράστηκαν συναισθήματα, προβληματίστηκαν, σκέφτηκαν θετικές λύσεις, γλυκά λόγια και αποφάσισαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα για τα όμορφα που μπορούν να κάνουν τα χέρια... Να δημιουργούν, να βοηθούν, να αγκαλιάζουν... Να δίνουν μόνο αγάπη...

Πανελλήνια Ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού

και τα Νήπια των Εκπαιδευτηρίων Μάνεση συμμετείχαν σε δράσεις που στόχο έχουν να μας θυμίσουν πως θετικά συναισθήματα και σκέψεις όπως η αγάπη, η καλοσύνη και η συνεργασία μπορούν να μας βοηθήσουν να λύσουμε όσα μας χωρίζουν... Τελικά μήπως αυτά που μας ενώνουν είναι πιο πολλά; Μια αλυσίδα αγάπης απο όλους εμάς!!

Είτε στην Οθόνη είτε στο τραπέζι και οι δύο ομάδες ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά και έτσι η μικρή μας μελισσούλα έφτασε σπίτι της.

 
beebot pro

 

Καλό Μήνα από τα παιδιά του Νηπιαγωγείου των Εκπαιδευτηρίων Μάνεση. Τραγούδια, παροιμίες και κατασκευές από τα χέρια των παιδιών για ένα όμορφο ξεκίνημα της Άνοιξης.
 
 
423472420 285327971108425 6712693748189820680 n