👨‍🎓👩‍🎓 Τη Πέμπτη 23 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η Αποφοίτηση του Νηπιαγωγείου μας. Απολαύσαμε τους μαθητές του Προνηπίου και του Νηπιαγωγείου μας σε μια εκδήλωση γεμάτη τραγούδι, χορό, συγκίνηση και πολλά χαμόγελα...

Κάθε στιγμή και ανάμνηση ξεχωριστή τη σχολική αυτή χρονιά που τελειώνει και οδηγεί τους μικρούς μαθητές του Νηπιαγωγείου μας στα σκαλιά του Δημοτικού...
 
Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια λοιπόν ευχόμαστε σε όλα μας τα παιδιά κάθε τους βήμα προς την επιτυχία να ναι γεμάτο φως, πίστη και αγάπη για τη γνώση...
 
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία.
 
👏 Συγχαρητήρια στους μικρούς μαθητές του Προνηπίου και του Νηπιαγωγείου μας για όσα κατάφεραν και καταφέρνουν κάθε μέρα. Καλή πρόοδο στα επόμενα βήματα τους στο Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό.
 
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις Νηπιαγωγούς και τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων καθώς και το διοικητικό προσωπικό του σχολείου για την αμέριστη βοήθεια για την επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

 

🐰🐣🥚🐣🥚🐣🥚🐰

Η τελευταία ημέρα πριν τις διακοπές του Πάσχα στο Προνήπιο και το Νηπιαγωγείο μας ήταν γεμάτη παιχνίδια και εκπλήξεις!
Ο Πασχαλινός λαγός επισκέφθηκε την αυλή μας και έκρυψε πασχαλινά πολύχρωμα αυγουλακια με ευχές! Οι μικροί μας μαθητές τα έψαξαν τα βρήκαν και τα κράτησαν για ενθύμιο! Οι πασχαλινές δοκιμασίες όμως δεν τελείωσαν καθώς παίξαμε αυγουλοδρομίες και λύσαμε τα πασχαλινά αινίγματα που μας άφησε το καλαθάκι του! Το έπαθλο;
Ένα βραβείο με πολλά συγχαρητήρια για τα μικρά μας αστεράκια για όσα κατάφεραν και καταφέρνουν κάθε μέρα! Από την ομάδα του Νηπιαγωγείου και τις Νηπιαγωγους ευχόμαστε ολόψυχα το φως της Ανάστασης να φωτίσει όλες τις ψυχές με αγάπη!
Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους!

 

439246084 987653956702911 1448710173109861173 n

 

439083070 987653923369581 8994107032937586720 n

Μετράμε αντίστροφα για το Πάσχα και το Νηπιαγωγείο μας γέμισε μυρωδιές...

Από πασχαλινά κουλουράκια που πλάθουμε με τα δύο μας τα χεράκια... γλυκά κι αφράτα, όλα μυρωδάτα!

 

n koulour

🌍♻️Παγκόσμια Ημέρα Γης και τα παιδιά του Νηπιαγωγείου Μάνεση λαμβάνουν ενεργά μέρος στην καμπάνια ενημέρωσης #GlobalActionDays2024 του Παγκόσμιου Ιδρύματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης μαζί με άλλες 116 χώρες απο όλες τον κόσμο υπο την αιγίδα της UNESCO.

♥️🐈🐕♥️

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας απο τη φετινή χρονιά καθιερώνεται η 4η Απριλίου ως η Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωίας.
Οι μικροί μαθητές του Νηπιαγωγείου Μάνεση, μεσα από διάφορες δραστηριότητες, που στόχο είχαν την αναγνώριση και τον σεβασμό των δικαιωμάτων των ζώων μοιράστηκαν μαζί μας στιγμές και εμπειρίες από τα ζωάκια που φιλοξενούν τα ίδια στο σπίτι τους.
Το υλικό που επεξεργάστηκαμε ήταν από την οργάνωση Ζω.Ε.Σ ( Ζωοφιλικές Ενημερώσεις Σχολείων, Ιδρυμάτων και οργανισμών) οι οποίοι εκπονούνε διαδραστικά και πολύθεματικά εκπαιδευτικά προγράμματα εγκεκριμένα από το ΥΠΑΙΘ.
Η ημέρα μας όμως έκλεισε με μια έκπληξη, αφού η κ. Ιωάννα έφερε στην αυλή μας το δικό της κατοικίδιο σκύλο.

 

zonip

 

zonip1