Αγαπητοί μας γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στην προσπάθεια μας για την όσο το δυνατόν πληρέστερη κάλυψη των αναγκών σας και  αναγνωρίζοντας το πιεστικό ωράριο που έχουμε όλοι μας, παρέχεται η δυνατότητα κάλυψης του μεσημεριανού γεύματος των παιδιών σας από το σχολείο μας.

Προσπαθώντας πάντα να είμαστε αντάξιοι των υψηλών προσδοκιών σας, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το φαγητό που παρέχεται από το σχολείο μας παρασκευάζεται από την εταιρεία NEFOOD (www.nefood.gr) η οποία βασίζεται στην πολύχρονη εμπειρία της

Η παρασκευή των γευμάτων γίνεται σε καινούργιες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις ελεγμένες από τις αρμόδιες υπηρεσίες καθώς και παιδίατρο-διατροφολόγο και είναι πιστοποιημένες κατά τα αυστηρά πρότυπα των HACCP & ISO9001-2000.

Όλα τα γεύματα μαγειρεύονται  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ με τα καλύτερα υλικά (φρέσκο κιμά, φρέσκο κοτόπουλο, λαχανικά αγορασμένα απευθείας από τους καλύτερους παραγωγούς της κεντρικής αγοράς, όσπρια και ζυμαρικά από την AGRINO, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ κτλ) και μαγειρεμένα για παιδιά, χωρίς πολύ αλάτι και μπαχαρικά.

Η μεταφορά του φαγητού γίνεται μέσα σε ειδικούς θερμοθαλάμους και σερβίρεται ζεστό σε ειδική βιοδιασπώμενη ατομική συσκευασία χωρίς να χρησιμοποιείται φούρνος μικροκυμάτων.

Ο αποκλειστικός τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας είναι μέσω της πλατφόρμας schools.nefood.gr. Η παραγγελία γίνεται για ολόκληρο τον μήνα με τη δυνατότητα επιλογής ημερών.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας είναι η δημιουργία λογαριασμού ανά γονέα. Για τον λόγο αυτό χρειάζεται να μας αποστείλετε ένα email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα ακόλουθα στοιχεία.

 

1. Σχολείο φοίτησης

2. Ονοματεπώνυμο γονέα

3. Ονοματεπώνυμο παιδιού/παιδιών

4. Τμήμα

5. Email

6. Τηλέφωνο επικοινωνίας

Κατόπιν θα λάβετε ένα email για την αρχική σας είσοδο στην πλατφόρμα.

Παραγγελία NEFOOD Catering.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210.28.14.883

Με εκτίμηση

Η Διεύθυνση