Αγαπητοί γονείς,

Ο Δήμος Ηρακλείου –Αττικής μας γνωστοποίησε την κάτωθι ανακοίνωση του:

«Κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη 12 Ιουνίου όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία και δημοτικά) του Δήμου Ηρακλείου Αττικής με απόφαση του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου.

Η απόφαση πάρθηκε έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο με τους υπεύθυνους του Τμήματος Παιδείας και της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης παίρνοντας υπόψη τις προβλέψεις για έντονα υψηλές καιρικές θερμοκρασίες των επόμενων ημερών και προκειμένου να προστατευτούν τα μικρά παιδιά.

Η λειτουργία των σχολείων για το υπόλοιπο της εβδομάδας θα καθοριστεί με νεότερη απόφαση ανάλογα με τα μετεωρολογικά δελτία.»

Κάτω από αυτές τις συνθήκες και το γεγονός ότι είμαστε 2 ημέρες πριν κλείσει η σχολική χρονιά, θεωρούμε ότι ο ενναλακτικός τρόπος διεξαγωγής του μαθήματος (τηλεκπαίδευση) τη δεδομένη στιγμή δεν έχει να προσφέρει ουσιαστικά κάτι ως προς τους μαθητές μας. Περισσότερο ταλαιπωρία θα είναι παρά ουσιαστικό μάθημα.

Αύριο Τετάρτη, 12/6/24 το σχολείο θα είναι κλειστό.

Περιμένουμε νεότερη ανακοίνωση για να δούμε την περεταίρω λειτουργία του σχολείου μας.

Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση στο πρόγραμμα σας αλλά οφείλουμε να τηρήσουμε την ανακοίνωση του Δήμου μας στον οποίο είχε ανατεθεί με εγκύκλιο η λειτουργία των σχολείων της εποπτείας του .

 

Με εκτίμηση,

Από τη Διεύθυνση