Αγαπητοί γονείς,

 Ευχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

 Στα πλαίσια συνεργασίας γονέων-σχολείου σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο των Εκπαιδευτηρίων Μάνεση (Πρασίνου Λόφου 49) η πρώτη ομαδική συνάντηση μεταξύ Γονέων & Εκπαιδευτικών.

 Σε αυτή τη συνάντηση θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε τους Εκπαιδευτικούς και τους Επιστημονικούς συνεργάτες του σχολείου μας, προκειμένου να ενημερωθείτε για τον τρόπο λειτουργίας της Α΄ Δημοτικού. Την ημέρα της ενημέρωσης τα παιδιά δεν θα βρίσκονται στο χώρο του σχολείου γιατί δεν θα έχει φύλαξη-απασχόληση.

 Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας σε αυτό το πολύ σημαντικό ξεκίνημα της νέας σχολικής ζωής των μικρών μαθητών στο Δημοτικό.

 

 Πρόγραμμα Συνάντησης:

18:30-18:45

Παρουσίαση των Εκπαιδευτικών και συνεργατών που έχουν αναλάβει τη διδασκαλία και τη φροντίδα του παιδιού σας από τη Διευθύντρια κα Μάνεση Σοφία.

 

18:45-19:15

Γενική παρουσίαση στόχων και πρακτικών εφαρμογών της Α΄ Δημοτικού από τις εκπαιδευτικούς της Α΄ Δημοτικού κα Κώνστα Αύρα(Α1), Ζέρβα Ευθυμία (Α2) και Ξένου Ελευθερία (Α3)

 

19:30-20:00

«Σχολική προσαρμογή. Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε» από τον παιδοψυχολόγο – συνεργάτη του σχολείου κ Λάσδα Λάμπρο.

 

Η παιδίατρος του σχολείου μας κα Πετρομιχελάκη Αθηνά θα ενημερώσει για θέματα που αφορούν τις ιώσεις αλλά και την καθημερινή υγιεινή και διατροφή των παιδιών

 

20:00-20:30 Ενημέρωση προγράμματος ειδικοτήτων από τους εκπαιδευτικούς των ειδικοτήτων (Λαογραφία, Μουσικοκινητική, Αγγλική Γλώσσα, Πληροφορική, Κολύμβηση, Ρομποτική, Καλλιτεχνικά και Γυμναστική).

 

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη και θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Μετά τιμής,

 Η Διεύθυνση