Αγαπητοί γονείς,

Τα Χριστούγεννα φτάνουν κι όλοι κάνουμε μία ευχή να είναι γεμάτα χαρά και υγεία.

Το σχολείο μας συμμετέχει κάθε χρόνο σε φιλανθρωπικές δράσεις την περίοδο των Χριστουγέννων.

Το MAKE-A-WISH (ΚΑΝΕ –ΜΙΑ – ΕΥΧΗ) Ελλάδος που είναι ένας φιλανθρωπικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών, 3 έως 18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες μεταμορφώνοντας τη ζωή τους!

Όταν το όνειρο ενός σοβαρά άρρωστου παιδιού γίνεται πραγματικότητα, ενδυναμώνεται τόσο πολύ, ώστε να μάχεται με ακόμα μεγαλύτερο σθένος ενάντια στην ασθένεια που απειλεί τη ζωή του

Μέσω του προγράμματος Αστέρι της Ευχής του Make –A-Whish, το οποίο υλοποιείται σε όλα τα σχολεία με την άδεια του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων δίνεται τη δυνατότητα σε κάθε παιδί με το συμβολικό ποσό των 2€, να αποκτήσει το δικό του Αστέρι της Ευχής! Ένα χάρτινο αστέρι στο πίσω μέρος του οποίου ο καθένας μπορεί να γράψει τη δική του Ευχή, «μαγικά» μεταμορφώνεται σε Αστέρι Αγάπης και φωτίζει τη ζωή ενός λιγότερο τυχερού παιδιού, που παλεύει για τη ζωή του!

Το Make –A-Whish ζητά να γίνουμε αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια του.

Όσοι γονείς επιθυμείτε να προμηθευτείτε αστεράκια, μπορείτε να στείλετε το ποσόν των 2€ στη Γραμματεία και αφού τα πάρουν τα παιδιά, μπορούν να τα τοποθετήσουν στον τοίχο των ευχών στην τάξη τους !!!!

Η κάθε προσφορά είναι αρκετή για να προσφέρουμε χαμόγελα σε αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Καλέ Γιορτές με Υγεία και Ευτυχία.

Με εκτίμηση,

Από τη Διεύθυνση