Αγαπητοί γονείς,

 Σας ενημερώνουμε ότι για το σχολικό έτος 2023-2024, οι συναντήσεις με το Σχολικό ψυχολόγο – ψυχοθεραπευτή κ. Λάμπρο Λάσδα θα πραγματοποιηθούν με την μορφή συζήτησης. Οι συναντήσεις αυτές θα αφορούν ξεχωριστά τους γονείς του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου.
 Για την οργάνωση των συναντήσεων κρίνεται αναγκαία η συγκέντρωση ερωτήσεων – αποριών από πλευρά σας, ούτε ώστε η συζήτηση να είναι στοχευμένη και αποτελεσματική.
 Η πρώτη συνάντηση - συζήτηση θα διεξαχθεί στην ενημέρωση Δεκεμβρίου και θα αφορά τους κηδεμόνες των μαθητών / τριων του Νηπιαγωγείου.
 Ως εκ τούτου παρακαλούμε θερμά να έχετε αποστείλει το προς συζήτηση υλικό στο email του συμβουλευτικού σταθμού (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) έως και την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2023.
 Σας παρακαλούμε όσοι γονείς επιθυμείτε να συμμετέχετε τις συναντήσεις να συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη αίτηση και να την αποστείλετε στο email του συμβουλευτικού σταθμού (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) έως την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2023.
Η συνάντηση των γονέων με τον κ. Λάσδα Λάμπρο θα γίνει στην αίθουσα του Νηπιαγωγείου
Η συμμετοχή των γονέων των μαθητών μας δεν έχει πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση.
 

  • Ο κ. Λάσδας θα δέχεται προσωπικά ραντεβού στο χώρο του σχολείου κατόπιν ραντεβού
    (κ. Κομνηνού Βίκυ 210. 2837953 εσωτ: 158)
Μετά τιμής
Η Διεύθυνση