Αγαπητοί γονείς,

Η πρώτη μέρα στο σχολείο πλησιάζει. Ένα ταξίδι γεμάτο γνώση, όμορφες στιγμές, χαμόγελα, δημιουργία και χρώμα θα ξεκινήσει για τους μικρούς μας φίλους στην πόρτα του Νηπιαγωγείου μας.

Στα πλαίσια, λοιπόν, συνεργασίας γονέων-σχολείου, την Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 5:30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Μάνεση η πρώτη ομαδική συνάντηση μεταξύ Γονέων & Εκπαιδευτικών.

Σε αυτή τη συνάντηση θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε τους Εκπαιδευτικούς και τους Επιστημονικούς συνεργάτες του σχολείου μας, προκειμένου να ενημερωθείτε για τον τρόπο λειτουργίας του Προνηπιαγωγείου-Νηπιαγωγείου μας.

Το σχολείο μας με αίσθημα ευθύνης, σας ενημερώνει ότι για την αποφυγή συγχρωτισμού την ημέρα εκείνη μπορεί να παρευρεθεί ένας από τους δύο γονείς. Για τον ίδιο λόγου δεν πρέπει να παρευρεθούν στον χώρο οι μικροί μας μαθητές.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας σε αυτό το πολύ σημαντικό ξεκίνημα της νέας σχολικής ζωής των μικρών μας μαθητών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

17:30-17:45 Καλωσόρισμα και παρουσίαση των εκπαιδευτικών και συνεργατών του Προνηπιαγωγείου – Νηπιαγωγείου από τη Διευθύντρια του Σχολείου κα Μάνεση Σοφία.
17:45-18:00 «Προσαρμογή στη σχολική ζωή-συνεργασία γονέα –σχολείου» από τον παιδοψυχολόγο-συνεργάτη του σχολείου κ. Λάσδα Λάμπρο
18:00-18:15 Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Προνηπιαγωγείου, κ. Δαβίλλα Στυλιανή – κ. Αργυράκη Άννα και κ. Μάνεση Ιωάννα
18:15-18:30 Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Νηπιαγωγείου, κ. Βλάχου Σοφία – κ. Δημητράκη Ασημίνα
18:30-19:00 Παρουσίαση των προγραμμάτων από τις ειδικότητες στο Προνηπιαγωγείο-Νηπιαγωγείο (Λαογραφία, Μουσικοκινητική, Αγγλική Γλώσσα, Πληροφορική, Κολύμβηση, Ρομποτική, Καλλιτεχνικά και Γυμναστική)
19:00-19:15 Η παιδίατρος του σχολείου μας κα Πετρομιχελάκη Αθηνά θα ενημερώσει για θέματα που αφορούν τις ιώσεις αλλά και την καθημερινή υγιεινή και διατροφή των παιδιών.

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη και θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Μετά τιμής,

Η Διεύθυνση