Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση των γονέων των μαθητών που φέτος θα φοιτήσουν στο Προνήπιο, Νηπιαγωγείο και Α ' Δημοτικού.
 
Γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η συνεργασία μεταξύ γονέων και εκπαιδευτικών τόσο για τις επιδόσεις όσο και για τις εμπειρίες που αποκομίζει κάθε παιδί, ιδιαίτερα στα πρώτα χρόνια της σχολικής του ζωής, νιώθουμε ότι η χτεσινή μέρα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωριστούμε και να λύσουμε τυχόν απορίες.
 
Αρχικά, οι εκπαιδευτικοί μίλησαν για το πρόγραμμα, το πλαίσιο λειτουργίας των τάξεων και τους στόχους που τίθενται τη χρονιά που ακολουθεί. Οι εκπαιδευτικοί των ειδικοτήτων ενημέρωσαν για τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται το μάθημά τους στο πρόγραμμα τόσο του Νηπιαγωγείου όσο και της Α' Δημοτικού.
 
Στη συνέχεια πήραν τον λόγο ο παιδοψυχολόγος του σχολείου μας, κος Λάσδας, ο οποίος ανέπτυξε το ζήτημα της προσαρμογής και της διαχείρισης των συναισθημάτων των παιδιών και η παιδίατρος του σχολείου μας, κα Πετρομιχελάκη που μίλησε για θέματα υγείας και υγιεινής των μικρών μας μαθητών.
 
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γονείς και τους συναδέλφους που συμμετείχαν στη χτεσινή ενημέρωση. Ήταν μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση που πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει την αρχή μιας υπέροχης συνεργασίας.
 
gnwr1
 
gnwr2