ΣΧΟΛΕΙΟΑγαπητοί μας γονείς και παιδιά,

Καλή χρονιά και ευτυχισμένη, με υγεία, δημιουργικότητα και αισιοδοξία.

Έφτασε η ώρα να βρεθούμε ξανά!!! Το σχολείο μας ξανανοίγει την αγκαλιά του για να δεχθεί τα παιδιά στον φυσικό τους χώρο !!! Στις 11 Ιανουαρίου θα χτυπήσει ξανά το κουδούνι χαρούμενα για να καλέσει όλα τα παιδιά να ξαναρχίσουν το μάθημα «δια ζώσης».

Όλοι οι εκπαιδευτικοί μας έδωσαν όλο αυτό το διάστημα τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε τα παιδιά μας να ακολουθήσουν «εξ αποστάσεως» ένα πρόγραμμα που τους έδωσε την δυνατότητα να καλύψουν την ύλη που θα έπρεπε να ολοκληρωθεί. Τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό!

Τίποτα όμως δεν μπορεί να αντικαταστήσει την «δια ζώσης» διδασκαλία, την διάδραση μεταξύ των παιδιών και των δασκάλων μέσα στην τάξη και εκτός αυτής.

Την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, λοιπόν, τα σχολικά μας θα περάσουν κανονικά για να παραλάβουν τα παιδιά από τα σπίτια τους όπως κάθε μέρα.

Το πρόγραμμα και οι ώρες μαθημάτων θα είναι ίδιες με αυτές που είχαμε τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο. Η αποχώρηση γίνεται με τον ίδιο τρόπο το μεσημέρι 2μ.μ. και 2.10 μ.μ. και το απόγευμα 4μ.μ. και 4.10 μ.μ.

Λειτουργούμε με ασφάλεια και προφυλάξεις!

Τα παιδιά θα έχουν τις μάσκες τους, τα αντισηπτικά τους και θα κάνουν διαλείμματα σε ξεχωριστούς χώρους για κάθε τάξη.

Έχουμε φροντίσει, ώστε ο χώρος του σχολείου και τα σχολικά να απολυμανθούν ξανά με νέφωση και οι εκπαιδευτικοί, οδηγοί , συνοδοί και διοικητικό προσωπικό να έχουν κάνει ξανά το τεστ για τον ιό covid 19. Είμαστε όλοι υγιείς και αυτό θέλουμε για όλα τα παιδιά μας.

Αρχίζουμε, λοιπόν, με νέες δυνάμεις και αισιοδοξία!

Όλα θα πάνε καλά και το 2021 θα δώσει σε όλους και στην πατρίδα μας την δύναμη να ξεπεράσουμε και αυτή την δυσκολία. «Ασκός κλυδωνιζόμενος, μηδέποτε βυθιζόμενος».

Αισιοδοξία και πίστη σε όλους!

Με εκτίμηση,

Η διεύθυνση