Αγαπητοί γονείς,

Όπως σας έχουμε ενημερώσει σύμφωνα με τα πρωτόκολλα, όσοι μαθητές/τριες απουσιάζουν για οποιονδήποτε λόγο υγείας θα πρέπει να προσκομίζουν χαρτί γιατρού προκειμένου να επανέλθουν στο σχολείο.

Στην περίπτωση που χρειαστεί να προσκομίσετε τεστ COVID και αντιλαμβανόμενοι το κόστος που χρεώνεται αυτή τη στιγμή στα ιατρικά κέντρα, έχουμε να σας προτείνουμε την προσφορά των Μικροβιολογικών εργαστηρίων ΚΟΥΚΟΥΛΑΡΗ στη Ν. Ιωνία (Ελευθερίου Βενιζέλου 83, Νέα Ιωνία  τηλεφωνικό ραντεβού   215 50 50005). Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για τους μαθητές/τριες και γονείς του σχολείου μας. Είναι μια προσφορά που κάνουν τα Μικροβιολογικά Εργαστήρια ΚΟΥΚΟΥΛΑΡΗ στα Εκπαιδευτήρια «ΜΑΝΕΣΗ» και ευχαριστούμε πολύ τη Διεύθυνση τους.

Στα μικροβιολογικά εργαστήρια ΚΟΥΚΟΥΛΑΡΗ πραγματοποιείται η εξέταση για τον έλεγχο αντισωμάτων του covid-19 με την Αμερικανική μέθοδο της χημειοφωταύγειας. Επίσης,, τα εργαστήρια κατέχουν τον ανάλογο εξοπλισμό της Αμερικανικής εταιρείας Abbott Diagnostics που ελάχιστοι ιδιώτες κατέχουν. Τα αντισώματα που ανιχνεύουν είναι το IgG και το IgM. Το αντίσωμα G μας δείχνει εάν ο άνθρωπος έχει έλθει σε επαφή με τον ιό στο πρόσφατο παρελθόν και το αντίσωμα Μ μας δείχνει εάν ο άνθρωπος νοσεί τώρα. Μας προσφέρουν, λοιπόν, την ανίχνευση και των δυο αντισωμάτων στην τιμή των 20 ευρώ. Το αποτέλεσμα είναι βάση της διεθνούς βιβλιογραφίας αξιόπιστο 99,6% .

Η προσφορά αυτή είναι ίσως μία από την καλύτερες που μπορείτε να βρείτε αυτή τη στιγμή στην αγορά.

 

Πάντα στη διάθεση σας,

 

Με εκτίμηση,

Η Διεύθυνση