Αγαπητοί γονείς,

Η φετινή σχολική χρονιά ήταν γεμάτη ανατροπές που συντέλεσαν στην αλλαγή του σχολικού μας προγράμματος.

Το σχολικό έτος φέτος λήγει την Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020. Το διάστημα από 1 έως 26 Ιουνίου υποχρεωμένοι από τα υγιειονομικά μέτρα, λειτουργούμε σε ομάδες με εναλλαγή ημερών.

Την Πέμπτη, 25-6-20 & την Παρασκευή, 26-6-20 ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί Απογευματινή Μελέτη. Όλοι οι μαθητές/τριες θα αποχωρήσουν 14:10.


Τα σχολεία ανοίγουν ξανά την Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020.

Εγκύκλιος για αλλαγή ημερομηνίας ενάρξεως του νέου σχολικού έτους μέχρι τώρα δεν έχει έρθει στο σχολείο. Σε περίπτωση που προκύψει κάτι νεότερο, μέχρι να κλείσει το σχολείο, θα ενημερωθείτε με σχετική ανακοίνωση. Σε άλλη περίπτωση θα ενημερωθείτε μέσω email και βέβαια και από τα Μ.Μ.Ε..


Την Παρασκευή, 26/6/20, το βράδυ και ώρα 20:30 σας υπενθυμίζουμε ότι θα πραγματοποιηθεί συνεστίαση των αποφοίτων μαθητών/τριών της ΣΤ΄ τάξεως Δημοτικού με τους γονείς τους στην αίθουσα δεξιώσεων «ΑΙΓΛΗ».

Οι τίτλοι σπουδών της ΣΤ΄ δημοτικού θα είναι έτοιμοι από Τρίτη, 30/6/20 και οι γονείς από το πρωί της ιδίας ημέρας μπορούν να κάνουν την εγγραφή των παιδιών τους στο γυμνάσιό μας ή να δηλώσουν σε ποιο γυμνάσιο θα πρέπει να στείλουμε τον τίτλο σπουδών του παιδιού τους. Επίσης, θα παραλαμβάνουν φωτοτυπία του τίτλου σπουδών ΣΤ΄ δημοτικού και ό,τι αναμνηστικό υλικό δεν έχουν πάρει. Οι τίτλοι προόδου (Ενδεικτικά) των υπολοίπων τάξεων του δημοτικού και του νηπιαγωγείου θα δίνονται στους γονείς από την Δευτέρα, 29/6/20 και μέχρι 10/7/20 9:00π.μ. έως 2:00μ.μ. και 6:00-8:-00μ.μ. καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Παρακαλούμε για να μη γίνεται συνωστισμός, να δίνετε το ονοματεπώνυμο του μαθητή/τριας στην γραμματεία και να περιμένετε στον προθάλαμο μέχρι να παραλάβετε τον ενδεικτικό.

Οι εγγραφές για το επόμενο σχ. έτος 2020-2021 συνεχίζονται κατά σειρά προσέλευσης δικών μας και νέων παιδιών από 9:00π.μ. έως 2:00μ.μ. και 6:00-8:00μ.μ. και εφ’ όσον υπάρχουν θέσεις στα τμήματα.

Όπως γνωρίζετε προϋπόθεση εγγραφής για το επόμενο σχ. έτος είναι η εξόφληση των οφειλόμενων διδάκτρων. Με την εγγραφή πληρώνετε και ένα ποσό ως προκαταβολή για το επόμενο σχ. έτος.

Στη διαμόρφωση των τιμών για το επόμενο σχ. έτος έχουμε λάβει υπόψη την παρούσα οικονομική κατάσταση με σκοπό να βοηθήσουμε τα παιδιά μας και έχετε ήδη ενημερωθεί με σχετική μας ανακοίνωση.

Παρακαλούνται οι γονείς των μαθητών του νηπιαγωγείου, που την επόμενη χρονιά θα φοιτήσουν στην Α΄ τάξη του Δημοτικού καθώς και οι γονείς των μαθητών της ΣΤ΄ τάξεως δημοτικού να επισπεύσουν την εγγραφή των παιδιών τους, γιατί οι θέσεις συμπληρώνονται.

 

Ευχόμαστε σε όλους καλές Διακοπές, Υγεία 

                         &

Καλή Πρόοδο πάντα στα παιδιά μας

 

Μετά τιμής, 

Η Διεύθυνση