Αγαπητοί γονείς,


Για το σχολικό έτος 2019-2020, οι ενημερωτικές συναντήσεις – συζητήσεις  με το Σχολικό ψυχολόγο – ψυχοθεραπευτή κ. Λάμπρο Λάσδα συνεχίζονται ως εξής:  

Συναντήσεις:

Ημερομηνία Θέμα
Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 5:00 μμ «Παιδί – Έφηβος και ελεύθερος χρόνος».
Τετάρτη 1 Απριλίου2020   και ώρα 5:00 μμ «Πώς ένα παιδί έφηβος δημιουργεί φιλικές σχέσεις».
Τετάρτη 6 Μαΐου2020  και ώρα 5:00 μμ «Πώς ένας ενήλικας ακούει πραγματικά το παιδί του»

 

Οι συναντήσεις των γονέων – κηδεμόνων με τον κ. Λάσδα Λάμπρο θα γίνονται στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης στο ισόγειο του κτιρίου του Γυμνασίου- Λυκείου (είσοδος από την οδό Πρασίνου Λόφου – στο ύψος της οδού Μπιζανίου). Όσοι γονείς επιθυμείτε να παρακολουθήσετε τις συναντήσεις παρακαλούμε να μας αποστείλετε την επισυναπτόμενη δήλωση συμμετοχής για την καλύτερη οργάνωση των ομάδων. Η συμμετοχή των γονέων των μαθητών μας δεν έχει πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση.

  • Ο Συμβουλευτικός σταθμός δέχεται και τις δικές σας προτάσεις για τη θεματολογία των συναντήσεων. Ως εκ τούτου αν πραγματοποιηθούν επιπλέον συναντήσεις θα ενημερώνεστε με κατά τη διάρκεια της χρονιάς από το mail του συμβουλευτικού σταθμού(simsta.manesis@gmail.com).
  • Ο κ. Λάσδας δέχεται προσωπικά ραντεβού στο χώρο του σχολείου κατόπιν ραντεβού(κ. Κομνηνού       Βίκυ 210. 2837953 εσωτ: 158 ή 142)