Σας γνωρίζουμε ότι το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δημοτικού μας Σχολείου & Νηπιαγωγείου εν όψει των Χριστουγέννων έχει ως εξής:

 ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13-12-19 θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Παζάρι στον αύλειο χώρο του Δημοτικού-Νηπιαγωγείου από:

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ στην αίθουσα εορτών του Σχολείου:

Α) Ώρα 5:00μ.μ.-5:30μ.μ απονομή πτυχίων Αγγλικών για το σχολ. έτος 2018-2019.

 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Στο χώρο του Δημοτικού-Νηπιαγωγείου

 

B) Ώρα 5:30μ.μ.-5:50μ.μ καλωσόρισμα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Χορωδία του σχολείου μας.

Γ) 5:50μ.μ.-6:00μ.μ. Απονομή βραβείων του διαγωνισμού της Αποταμίευσης και Χριστουγεννιάτικης κάρτας.

Δ) 6:00μ.μ.-6:15μ.μ. θα κόψουμε το καθιερωμένο χριστόψωμο. Οι μαθητές και μαθήτριες θα προσφέρουν χρστόψωμο στους γονείς τους.

Ε) 6:15μ.μ. οι γονείς θα παραλάβουν τους ΕΛΕΓΧΟΥΣ Α΄ΤΡΙΜΗΝΟΥ από τους εκπαιδευτικούς των εκπαιδευτηρίων μας, (στις αίθουσες διδασκαλίας), θα συνεργασθούν και θα ενημερωθούν για τη μέχρι τώρα πρόοδο και διαγωγή των παιδιών μας.

Μετά την εκδήλωση ο Γ. Διευθυντής των εκπαιδευτηρίων κ. Π. Μάνεσης θα βρίσκεται στο γραφείο Γ. Διεύθυνσης στο κτίριο του Δημοτικού, οι καθηγήτριες Αγγλικής γλώσσας κα Κουζέλη Εύη –Αθανασιάδη Δήμητρα και Κουμουκέλη Νίτα στην αίθουσα της ΣΤ τάξης στον 1ο όροφο, οι καθηγήτριες Γερμανικών, Γαλλικών στην αίθουσα Η/Υ στον 2ο όροφο. Η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, στο Γυμναστήριο στον 2ο όροφο, η Καθηγήτρια Μουσικής και η καθηγήτρια Πληροφορικής στην αίθουσα Η/Υ στον 2ο όροφο.

Παρακαλούμε οι έλεγχοι νηπιαγωγείου & δημοτικού να επιστραφούν στο σχολείο το αργότερο μέχρι 31-1-2020.

 

ΣΤ) 6:10μ.μ.-9:00μ.μ. χριστουγεννιάτικο Παζάρι στην αίθουσα της τραπεζαρίας στο ισόγειο του Δημοτικού και στην πρώτη αίθουσα του 2ου ορόφου, από τους μαθητές & μαθήτριες των εκπαιδευτηρίων μας με γλυκίσματα και χριστουγεννιάτικα έργα των μαθητών/τριών που θα κατασκευάσουν στο σχολείο. Τα έσοδα θα δοθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου-Αττικής, στο Λύρειο Ίδρυμα που καταστράφηκε από τη φωτιά στο Μάτι-Αττικής και στο Ίδρυμα Θηλέων Αγ. Άννα.

 

Επίσης, μαζεύονται τρόφιμα όπου θα δοθούν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου για την σίτιση οικογενειών της Ενορίας μας, έργο που έχει αναλάβει η εκκλησία μας.

 

Την ώρα της εκδήλωσης το γραφείο του δημοτικού θα είναι ανοικτό και η γραμματέας και η υπεύθυνη λογιστηρίου του σχολείου μας θα βρίσκονται εκεί για δική σας εξυπηρέτηση αλλά και δική μας, λόγω των αυξημένων οικονομικών υποχρεώσεων του σχολείου εν όψει των εορτών.

 

Θα πρέπει μέσα στο Δεκέμβριο όλοι οι γονείς να έχετε πληρώσει τουλάχιστον τα 4/10 των διδάκτρων του τρέχ. σχολ. έτους και απαραιτήτως να εξοφλήσετε τυχόν παλαιές οφειλές σας .

 

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ, 17-12-19, θα εορτάσουμε τη μνήμη του Αγίου Διονυσίου Ζακύνθου   ( προστάτου του Σχολείου μας). Θα γίνει εκκλησιασμός με αρτοκλασία, στον ενοριακό μας Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ν. Ηρακλείου και όσα παιδιά προετοιμαστούν μπορούν να μεταλάβουν Των Αχράντων Μυστηρίων. Μετά τον εκκλησιασμό θα γίνει κανονικά μάθημα. Παρακαλούμε να ενημερώσετε τη γραμματεία εάν θέλετε να συμμετέχει το παιδί σας στη Θεία Κοινωνία.

ΔΕΥΤΕΡΑ 16/12/19

Νηπιαγωγείο-Προνηπιαγωγείο ώρα: 9:00-10:00

Α΄ Δημοτικού ώρα: 10:30-11:30

Β΄ Δημοτικού ώρα 12:00-13:00

ΤΡΙΤΗ 17/12/19

Γ΄ Δημοτικού ώρα: 10:30-11:30

Δ΄ Δημοτικού ώρα 12:00-13:00

ΠΕΜΠΤΗ19/12/19

Ε΄ Δημοτικού ώρα: 9:00-10:30

ΣΤ΄ Δημοτικού ώρα 11:00-13:00

 

Όσοι από τους γονείς επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν τις εορτές των τάξεων που θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου (παλαιό κτίριο γυμνασίου).

Την ΔΕΥΤΕΡΑ, 23/12/19 δεν θα πραγματοποιηθούν Απογευματινή Μελέτη και Απογευματινές δραστηριότητες και όλα τα παιδιά θα επιστρέψουν με το μεσημεριανό δρομολόγιο 14:15.

 

Την ΔΕΥΤΕΡΑ, 23/12/18 το σχολείο κλείνει για τις διακοπές των Χριστουγέννων –Πρωτοχρονιάς. Τα μαθήματα αρχίζουν πάλι την ΤΕΤΑΡΤΗ, 8 Ιανουαρίου 2020.

 

Παρακαλούνται οι κ.κ. γονείς των παιδιών μας να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στις εισόδους των γύρω πολυκατοικιών ή τα πάρκιγκ ή στις γωνιές των δρόμων. Δημιουργούνται παράπονα από τους περιοίκους, εντάσεις και παρεμποδίζεται η ομαλή κίνηση των οχημάτων.

 

Οι δρόμοι, γύρω από το λοφίσκο προσφέρονται για παρκάρισμα και δεν έχουν την κίνηση της Πρασίνου Λόφου, όπως η οδός Τριπόλεως, Ευτυχίας και άλλοι.

 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας στο θέμα αυτό.