Σας γνωρίζουμε ότι το Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2019, εορτή του Αγίου Νεκταρίου του θαυματουργού, πανηγυρίζει η Ενορία Αγίου Νεκταρίου Ηρακλείου-Αττικής (Καναπίτσα). Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας-Νέας Φιλαδελφείας - Ηρακλείου & Χαλκηδόνας προσκαλεί το σχολείο μας να παρευρεθεί στον εορτασμό και να συμμετάσχει στη Λιτανεία του Ιερού Λειψάνου και της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Νεκταρίου, που θα γίνει την ίδια μέρα και ώρα 5:00 μ.μ. ακριβώς.

Στην Λιτανεία θα λάβουν μέρος οι σημαιοφόροι, παραστάτες Δημοτικού και προαιρετικά μαθητές & μαθήτριες της Δ΄& Ε΄& ΣΤ΄ τάξεως Δημοτικού. Οι μαθητές που θα λάβουν μέρος θα φορούν τη στολή παρελάσεως και θα βρίσκονται στο σχολείο 4:15μ.μ. το αργότερο για να μεταβούν με σχολικά λεωφορεία στον Ιερό Ναό Αγ. Νεκταρίου Ν. Ηρακλείου (Καναπίτσα). Μετά το πέρας της Λιτανείας κατά τις 6:00μ.μ. τους μαθητές και μαθήτριες θα παραλάβουν από τον Ιερό Ναό ή από το σχολείο οι γονείς τους.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ο δηλών κηδεμόνας ………………………………………………… του/της μαθητή/τριας …………………………………………. της ………τάξεως δημοτικού δηλώνω υπεύθυνα ότι επιθυμώ να συμμετέχει ο γιος μου/κόρη μου στη Λιτανεία του Αγ Νεκταρίου που θα γίνει το Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2019.

Ηράκλειο,…………………. Ο Δηλών κηδεμόνας