Σας γνωρίζουμε ότι, οι μαθητές/τριες της Γ΄ τάξεως δημοτικού θα παρακολουθήσουν πρόγραμμα στο εκπαιδευτικό κέντρο “Game Project” (Ηράκλειο-Αττικής)

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που δημιούργησε η εξειδικευμένη ομάδα παιδαγωγών και εμψυχωτών του “Game Project” έχει ως κεντρικό πυλώνα το παιχνίδι μέσα από τη διάδραση και την επικοινωνία, εργαλεία αποτελεσματικά για τη σωματική, νοητική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών οποιασδήποτε ηλικίας. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια πληθώρα από σωματικές, νοητικές, δημιουργικές, ψυχαγωγικές δραστηριότητες και δραστηριότητες έκφρασης. Ενδεικτικά αναφέρονται: τρέξιμο, ισορροπία, ξεπέρασμα φυσικών εμποδίων, αναρρίχηση (σε χαμηλό ύψος), ρίψη στόχων, επίλυση γρίφων, παζλ, εικαστικές κατασκευές, παραδοσιακά και μουσικοκινητικά παιχνίδια, καθώς και πρακτικές θεατρικού παιχνιδιού, που λαμβάνουν χώρα τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο.  

Πρόγραμμα επίσκεψης

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 9:00π.μ. – 13:00μ. μ.

 

ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ 10ευρώ κατά μαθητή.

 

Παρακαλούμε δηλώσετε συμμετοχή του παιδιού σας στην παραπάνω εκπαιδευτική επίσκεψη επιστρέφοντας το συντομότερο δυνατόν την παρακάτω δήλωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Την ημέρα της επίσκεψης οι μαθητές και μαθήτριες θα φορούν τη φόρμα του σχολείου.

 

Όλες οι μορφωτικές εκδρομές, μία κάθε μήνα για κάθε τάξη, είναι μέσα στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος γι’ αυτό όσα παιδιά δεν συμμετέχουν δεν μπορούν να παρακολουθήσουν άλλο πρόγραμμα γιατί οι εκπαιδευτικοί πρέπει να συνοδεύουν πάντα τους μαθητές τους.

.....................................………………………………………………………........

Δ Η Λ Ω Σ Η   Σ Υ Μ Μ Ε Τ Ο Χ Η Σ

 

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Game Project” στις 16-10-19 τ____ μαθητ____ ________________________________________ της _______ τάξης δημοτικού.

 

Ηράκλειο, _______________                                      Ο Δηλών γονέας