Σας γνωρίζουμε ότι το ALCEDO FOLK BAND είναι μια νέα ομάδα καταξιωμένων μουσικών που ιδρύθηκε το 2018 από τον Κώστα Κωνσταντάτο (ιδρυτικό μέλος των encardia) με σκοπό να παρουσιάσει στην Ελλάδα και το εξωτερικό μια συλλογή λαϊκών τραγουδιών και μουσικών απ΄ όλο τον κόσμο με έναν ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο.

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2109 και ώρα 18:00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα πραγματοποιηθεί η μουσική παράσταση για τα παιδιά «Του κόσμου οι μουσικές» στον «Πολυχώρο συλλόγου οι Φίλοι της Μουσικής» του Μεγάρου Μουσικής.

Τα λαϊκά τραγούδια όλων των λαών της γης μιλούν απλά και άμεσα για όλες τις στιγμές της ανθρώπινης καθημερινής ζωής. Τον κόπο και το μόχθο, τον έρωτα και τη χαρά, τη θλίψη και τον πόνο. Οι άνθρωποι πάντα τραγουδούσαν όταν δούλευαν, όταν νανούριζαν τα παιδιά τους, όταν ήθελαν να φωνάξουν, να αντιδράσουν, να διαμαρτυρηθούν. Η παράσταση «Του κόσμου οι μουσικές» ταξιδεύει τα παιδιά (όπως και τους μεγάλους) μέχρι τις άκρες του κόσμου για να καταλάβουν και να βιώσουν πως οι άνθρωποι σε όλους τους τόπους της γης ζούσαν και πλούτιζαν με τη μουσική τις απλές καθημερινές τους στιγμές, αλλά και ξεπερνούσαν πιο εύκολα τις δυσκολίες της ζωής, που πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν. Μέσα από την παράσταση αυτή, οι μουσικοί των ALCEDO προτείνουν στα παιδιά τη μουσική σαν ένα στήριγμα και τρόπο έκφρασης στη δική τους προσωπική ζωή.

Τιμή εισιτηρίου για παιδιά και ενηλίκους 10€.
(συμμετοχή ΜΟΝΟ μαθητές/τριες Γ΄+Δ΄+ Ε΄+ ΣΤ΄ δημοτικού)

Ώρα συνάντησης: 17:45 το αργότερο στον «Πολυχώρο συλλόγου οι Φίλοι της Μουσικής» του Μεγάρου Μουσικής.

Τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα συνοδεύονται από τους γονείς. Όσοι γονείς δεν θέλουν να παρακολουθήσουν την παράσταση μπορούν να περιμένουν στο χώρο του Μεγάρου και η καθηγήτρια Μουσικής κα Μιχαλάκα Νίκη θα αναλάβει την επιτήρηση τους.

Τα παιδιά της Α΄+ Β΄ Δημοτικού που θα συμμετέχουν θα συνοδεύονται από τους γονείς.

Παρακαλούμε δηλώσετε συμμετοχή του παιδιού σας για την παρακολούθηση της μουσικής παράστασης στη γραμματεία το αργότερο την παρακάτω δήλωση την Πέμπτη 10/10/2019, για να κλείσουμε έγκαιρα τα εισιτήρια.

b 15750 or POSTER