Η πρώτη μέρα στο σχολείο πλησιάζει. Ένα ταξίδι γεμάτο γνώση, όμορφες στιγμές, χαμόγελα, δημιουργία και χρώμα θα ξεκινήσει για τους μικρούς μας φίλους στην πόρτα του Νηπιαγωγείου μας.

Στα πλαίσια λοιπόν συνεργασίας γονέων-σχολείου, τη Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 6:00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο των Εκπαιδευτηρίων μας η πρώτη ομαδική συνάντηση μεταξύ Γονέων & Εκπαιδευτικών.

Σε αυτή την συνάντηση θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε τους Εκπαιδευτικούς και τους Επιστημονικούς συνεργάτες του σχολείου μας, προκειμένου να ενημερωθείτε για τον τρόπο λειτουργίας του Νηπιαγωγείου μας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας σε αυτό το πολύ σημαντικό ξεκίνημα της νέας σχολικής ζωής των μικρών μας μαθητών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ:

18:00-18:15 Παρουσίαση των εκπαιδευτικών και συνεργατών που έχουν αναλάβει τη διδασκαλία και τη φροντίδα του παιδιού σας από την Διευθύντρια του Σχολείου κα Μάνεση Σοφία.
18:15-18:45 «Προσαρμογή στη σχολική ζωή-συνεργασία γονέα –σχολείου» από τον παιδοψυχολόγο-συνεργάτη του σχολείου κ. Λάσδα Λάμπρο
18:45-19:00 -       Παρουσίαση των προγραμμάτων από τις ειδικότητες στο Νηπιαγωγείο (Λαογραφία, Μουσικοκινητική, Αγγλική Γλώσσα, Πληροφορική και Κολύμβηση, Ρομποτική και Γυμναστική)
19:00-19:30 -       Παρουσίαση Νηπιαγωγών
 

-       «Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Νηπ/γειου» κ. Βλάχου Σοφία

-       «Ο ρόλος της Νηπιαγωγού κ. Δημητράκη Ασημίνα

-       Εκπαιδευτικό πρόγραμμα προνηπιαγωγείου κ. Δαβίλλα Στυλιανή

19:30-20:00 -       «Συμβουλές υγιεινής διατροφής & αποφυγής ιώσεων στο σχολικό περιβάλλον» από την παιδίατρο –συνεργάτη του σχολείου κ. Πετρομιχελάκη Αθηνά.

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη και θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα.