Αγαπητοί γονείς,

Για το σχολικό έτος 2020-2021, οι συναντήσεις με το Σχολικό ψυχολόγο – ψυχοθεραπευτή κ. Λάμπρο Λάσδα ξεκινούν την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 5:00μμ με θέμα : « Η ζωή μας με το Κορωνοϊό» .

Οι συναντήσεις των γονέων με τον κ. Λάσδα Λάμπρο θα γίνονται ανάλογα με τις συνθήκες είτε δια ζώσης είτε μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας webex. Η συμμετοχή των γονέων των μαθητών μας δεν έχει πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας webex στη διεύθυνση https://minedu-secondary.webex.com/meet/kstathakos

Σας παρακαλούμε όσοι γονείς επιθυμείτε να παρακολουθήσετε τη συνάντηση να συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη δήλωση συμμετοχής και να την αποστείλετε στο email του συμβουλευτικού σταθμού (simsta.manesis@gmail.com) ή στη γραμματεία (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

  • Ο Συμβουλευτικός σταθμός δέχεται και τις δικές σας προτάσεις για τη θεματολογία των συναντήσεων.
  • Ο κ. Λάσδας θα δέχεται προσωπικά ραντεβού στο χώρο του σχολείου κατόπιν ραντεβού και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. (Για ραντεβού στη κ. Κομνηνού Βίκυ 210. 2837953 εσωτ: 158 & 142)

Αίτηση Συμμετοχής