Αγαπητοί γονείς,
Σας γνωρίζουμε ότι την Τετάρτη, 4-10–2017 και ώρα 6:00μ.μ.-8:00μ.μ. (θερινό ωράριο). Θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνεργασία γονέων και

εκπαιδευτικών μηνός Οκτωβρίου. Οι καθηγήτριες ξένων γλωσσών, η γυμνάστρια του σχολείου, οι καθηγητές πληροφορικής και η καθηγήτρια μουσικής, θα βρίσκονται στο σχολείο να ενημερώσουν τους γονείς που το επιθυμούν.

Η πρώτη συνάντηση –συνεργασία γονέων εκπαιδευτικών έχει ενημερωτικό χαρακτήρα. Οι γονείς θα ενημερωθούν από τους εκπαιδευτικούς των τάξεων για το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί, τους σκοπούς και τους στόχους που βάζουμε και τους τρόπους επίτευξης τους. 

Παρακαλούμε λοιπόν, οι γονείς να βρίσκονται ακριβώς 6:00μ.μ. στο σχολείο ώστε να αρχίσει έγκαιρα η ενημέρωση.

Το πρόγραμμα της ενημέρωσης των γονέων από τους εκπαιδευτικούς έχει ως εξής:

Ο ψυχολόγος του σχολείου μας κ. Λάσδας θα βρίσκεται στο Γυμνάσιο (σ’ αυτή τη συνάντηση) και ώρα 6:00μ.μ.-7:00μ.μ.. Όσοι γονείς επιθυμούν να συμβουλευθούν τον κ. Λάσδα θα αφήνουν το ονοματεπώνυμο τους στη γραμματεία για επικοινωνήσει μαζί τους η γραμματέας του Γυμνασίου κ. Κομνηνού.

Το λογιστήριο θα είναι ανοιχτό το απόγευμα για την πληρωμή διδάκτρων Νηπιαγωγείου- Δημοτικού. Μπορείτε να απευθύνεστε στο λογιστήριο στην κα Λαζίδου Φωτεινή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία. 

Παρακαλούνται οι γονείς που καταθέτουν ή μεταφέρουν από προσωπικό λογαριασμό χρήματα στο λογαριασμό του σχολείου να αναγράφουν το ονοματεπώνυμο του μαθητή/τριας για διευκόλυνση του λογιστηρίου.


Σας υπενθυμίζουμε ότι το κατάστημα του κ. Βέργου άλλαξε επωνυμία και διεύθυνση λειτουργίας. Τα νέα στοιχεία είναι ««DOMINO», Κιλκίς 12-Ν.Ιωνία τηλ. 6988639760 – 210 2797456. Μπορείτε να τηλεφωνείτε ώρες καταστημάτων για οποιοδήποτε πληροφορία θέλετε σχετικά με τις φόρμες και την επίσημη στολή του σχολείου μας. Παραγγελίες για την επίσημη στολή του σχολείου (παρελάσεως) μπορείτε να κάνετε μέχρι την Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017.  Η Βιοτεχνία δεν έχει ετοιμοπαράδοτες τις στολές γι’ αυτό η παραγγελία είναι απαραίτητη. 

Επίσης, την Παρασκευή 6-10-17, ημέρα διεξαγωγής της απογευματινής δραστηριότητας ping-pog, η σχολή προσφέρει δωρεάν μάθημα για όσους επιθυμούν.  Όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετέχει το παιδί τους, στο ΔΩΡΕΑΜ μάθημα του pig pong,  παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε υπογεγραμμένη την παρακάτω δήλωση συμμετοχής. Την παραπάνω ημέρα τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα φύγουν με το απογευματινό δρομολόγιο στις 16:10. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι γονείς που φέρνουν τα παιδιά τους την ημέρα της συνάντησης θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει επιτήρηση την ώρα αυτή από εκπαιδευτικούς, γιατί είναι απασχολημένοι με την ενημέρωση των γονέων.

aitisi simetoxis


Μετά τιμής,
Η Διεύθυνση

Παραγγελίες για την επίσημη στολή του σχολείου (παρελάσεως) μπορείτε να κάνετε μέχρι την Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017.  Η Βιοτεχνία δεν έχει ετοιμοπαράδοτες τις στολές γι’ αυτό η παραγγελία είναι απαραίτητη.

                                      

Επίσης, την Παρασκευή 6-10-17, ημέρα διεξαγωγής της απογευματινής δραστηριότητας ping-pog, η σχολή προσφέρει δωρεάν μάθημα για όσους επιθυμούν.  Όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετέχει το παιδί τους, στο ΔΩΡΕΑΜ μάθημα του pig pong,  παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε υπογεγραμμένη την παρακάτω δήλωση συμμετοχής.

Την παραπάνω ημέρα τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα φύγουν με το απογευματινό δρομολόγιο στις 16:10.