Αγαπητοί γονείς,

Λόγω τεχνικών προβλημάτων  η συνάντηση με το Σχολικό ψυχολόγο – ψυχοθεραπευτή κ. Λάμπρο Λάσδα μεταφέρθηκε  για την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 6:00μμ με το ίδιο θέμα : « Η ζωή μας με το Κορωνοϊό». Σας επισυνάπτουμε την προσέγγιση του θέματος έτσι ώστε η συνάντηση να πραγματοποιηθεί  με τη  μορφή ερωτήσεων και  συζήτησης.

Ησυνάντηση θα πραγματοποιηθεί μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας  webex στη διεύθυνση https://minedu-secondary.webex.com/meet/kstathakos

{εναλλακτική διεύθυνση σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος της πλατφόρμας (θα υπάρξει ειδοποίησή σας με e mail) :   Skype με όνομα ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ή το email του Συμβουλευτικού Σταθμού (simsta.manesis@gmail.com)}.

   Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να σταλούν εκ νέου έχοντας πάντα υπόψη ότι το όνομα που αναγράφετε στη δήλωση  θα είναι και αυτό που θα χρησιμοποιήσετε κατά την είσοδό σας στη πλατφόρμα.

Σας παρακαλούμε όσοι γονείς επιθυμείτε να παρακολουθήσετε τη συνάντηση να συμπληρώσετε την δήλωση συμμετοχήςκαι να την αποστείλετε στο email του συμβουλευτικού σταθμού (simsta.manesis@gmail.com) ή στη γραμματεία  (grammateialkgm@manesis.gr).

·Ο Συμβουλευτικός  σταθμός δέχεται και τις δικές σας προτάσεις για τη θεματολογία των συναντήσεων.

·Ο κ. Λάσδας θα δέχεται προσωπικά ραντεβού στο χώρο του σχολείου κατόπιν ραντεβού και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. (Για ραντεβού στη κ. Κομνηνού Βίκυ 210. 2837953 εσωτ: 158 & 142)

·   Η συμμετοχή των γονέων των μαθητών μας δεν έχει πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση.

 

Τι έχουμε κερδίσει -και τι έχουμε να κερδίσουμε- απο την απαγόρευση και την Πανδημία.

     Συμβουλευτικός Σταθμός  

Εκπαιδευτηρίων Μάνεση