Σας γνωρίζουμε ότι αύριο Τετάρτη, 4- 3 - 2020 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνεργασία γονέων και εκπαιδευτικών μηνός Μαρτίου 2020 και ώρα 5:00μ.μ.-7:00μ.μ. (χειμερινό ωράριο).

Όσοι γονείς επιθυμούν να συμβουλευθούν τον κ. Λάσδα θα αφήνουν το ονοματεπώνυμο τους στη γραμματεία για να επικοινωνήσει μαζί τους η γραμματέας του Γυμνασίου κ. Κομνηνού. Τα προσωπικά ραντεβού κλείνονται μόνο ημέρα Τετάρτη κατόπιν συνεννοήσεως με την κα Κομνηνού.

Την Τετάρτη, 4-3-20 και ώρα 17:00: -18:00 όσοι γονείς επιθυμείτε, θα ενημερωθείτε από την κα Γαλάνη Χριστίνα (ψυχοθεραπεύτρια) για την μέχρι τώρα συμμετοχή του παιδιού σας στο πρόγραμμα της Συναισθηματικής νοημοσύνης . Η κα Γαλάνη θα βρίσκεται στην αίθουσα Μουσικής.Όπως σας έχει γίνει γνωστό έχει ξεκινήσει η Δημιουργική Παιδαγωγική Απασχόληση 5:00-8:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή. Με Διαδραστικά παιχνίδια, θεατρικό παιχνίδι, κουκλοθέατρο, μουσικοκινητικά παιχνίδια, καλλιτεχνικές κατασκευές, κινηματογραφικές ταινίες και επιτραπέζια παιχνίδια θα περνούν ένα όμορφο απόγευμα τα παιδιά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και το κόστος θα απευθύνεστε στην γραμματεία (κα Μαρσέλου Έφη).

Οι καθηγήτριες Γαλλικών κα Σκαρπέλου Κων/να, Γερμανικών κα Κουλεντάκη Σαπφώ δέχονται στην αίθουσα Πληροφορικής στον B΄ όροφο και οι καθηγήτριες Αγγλικών κα Αθανασιάδη Δήμητρα και Κουμουκέλη Νίτα δέχονται τους γονείς στην αίθουσα πληροφορικής στον Β΄ όροφο. Η καθηγήτρια Γαλλικών κα Σκαρπέλου Κων/να θα βρίσκεται στο κτίριο του Δημοτικού 17:00-18:00 ενώ 18:00-19:00 θα βρίσκεται στο κτίριο του Γυμνασίου-Λυκείου. H καθηγήτρια Μουσικής κα Μιχαλάκα Νίκη θα βρίσκεται στην αίθουσα Μουσικής στον Α΄ όροφο και ώρα 18:00-19:00. Η καθηγήτρια Φ. Αγωγής κα Ζήβα Μάνθα θα δέχεται τους γονείς στο Γυμναστήριο στο Β΄ όροφο. Οι γονείς που θέλουν να ενημερωθούν από τον καθηγητή Πληροφορικής του Νηπιαγωγείου-Προνηπιαγωγείου θα αφήνουν το ονοματεπώνυμο τους στη γραμματεία για να τους τηλεφωνήσει. Η καθηγήτρια Πληροφορικής Δημοτικού κα Ράπτη Ευαγγελία, λόγω επαγγελματικής δυσκολίας δεν θα βρίσκεται στις συναντήσεις. Όσοι γονείς επιθυμούν να μιλήσουν μαζί της, θα τηλεφωνούν στο σχολείο και η γραμματεία θα ενημερώνει την κα Ράπτη, η οποία με τη σειρά της θα επικοινωνεί μαζί σας για να κλείσει πρωινό ραντεβού .

 Η συνάντηση συνεργασίας με τους δασκάλους γίνεται στην αίθουσα διδασκαλίας της κάθε τάξης. Τηρείται σειρά προτεραιότητας και είναι προσωπική με διάρκεια 10 λεπτών για να μην υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση.

Το λογιστήριο θα είναι ανοιχτό 17:00-19:00 για την πληρωμή διδάκτρων Νηπιαγωγείου-Δημοτικού.

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι η 5η Μαρτίου είναι η τελευταία ημέρα πληρωμής της 7ης δόσης διδάκτρων.

Το λογιστήριο λειτουργεί καθημερινά για την εξυπηρέτηση σας από 8:00π.μ. έως 16:00μ.μ.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:      

1. Μετρητά

2. Προσωπική Επιταγή (δίμηνη)

3. Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα και

4. Κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που σας έχουμε δώσει

(ALPHA BANK στον αρ. λ Λογαριασμού: 292 0023 3000 1927)

IBAN GR 610 – 140-2920292002330001927

 

Email λογιστηρίου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Οι γονείς που φέρνουν τα παιδιά τους την ημέρα της συνάντησης θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει επιτήρηση την ώρα αυτή από εκπαιδευτικούς, γιατί είναι απασχολημένοι με την ενημέρωση των γονέων.