Σας γνωρίζουμε ότι την Τετάρτη, 2- 10 – 2019 και ώρα 6:00μ.μ.-8:00μ.μ. (θερινό ωράριο). θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνεργασία γονέων και εκπαιδευτικών μηνός Οκτωβρίου. Οι καθηγήτριες ξένων γλωσσών, η γυμνάστρια του σχολείου, οι καθηγητές πληροφορικής και η καθηγήτρια μουσικής, θα βρίσκονται στο σχολείο να ενημερώσουν τους γονείς που το επιθυμούν.

Η πρώτη συνάντηση –συνεργασία γονέων εκπαιδευτικών έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και είναι ομαδική.

Οι γονείς θα ενημερωθούν από τους εκπαιδευτικούς των τάξεων για το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί, τους σκοπούς και τους στόχους που βάζουμε και τους τρόπους επίτευξης τους.

Η ενημέρωση γονέων & εκπαιδευτικών Νηπιαγωγείου, Προνηπίου και Α΄ Δημοτικού θα γίνει 6:00μ.μ-8:00μ.μ. Ατομικά.

Το πρόγραμμα της ενημέρωσης των γονέων από τους εκπαιδευτικούς έχει ως εξής:

 progr

 

Η καθ. Της Πληροφορικής, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν θα μπορέσει να βρίσκεται στο σχολείο. Όσοι γονείς επιθυμούν ενημέρωση από την κα Ράπτη μπορούν να αφήνουν το όνομα τους στην γραμματεία για να επικοινωνήσει μαζί σας.

Το λογιστήριο θα είναι ανοιχτό το απόγευμα για την πληρωμή διδάκτρων Νηπιαγωγείου-Δημοτικού. Μπορείτε να απευθύνεστε στο λογιστήριο στην κα Μπαρμπουνάκη για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.

Παρακαλούνται οι γονείς που καταθέτουν ή μεταφέρουν από προσωπικό λογαριασμό χρήματα στο λογαριασμό του σχολείου να αναγράφουν το ονοματεπώνυμο του μαθητή/τριας για διευκόλυνση του λογιστηρίου.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το κατάστημα του κ. Βέργου άλλαξε επωνυμία και διεύθυνση λειτουργίας. Τα νέα στοιχεία είναι ««DOMINO»,   Κιλκίς 12-Ν.Ιωνία τηλ. 6988639760 –210 2797456. Μπορείτε να τηλεφωνείτε ώρες καταστημάτων για οποιοδήποτε πληροφορία θέλετε σχετικά με τις φόρμες και την επίσημη στολή του σχολείου μας.                                    

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι γονείς που φέρνουν τα παιδιά τους την ημέρα της συνάντησης θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει επιτήρηση την ώρα αυτή από εκπαιδευτικούς, γιατί είναι απασχολημένοι με την ενημέρωση των γονέων.

 

ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΖΗΤΗΘΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ (ΙΣΟΓΕΙΟ)