Σας γνωρίζουμε ότι η ημερήσια μορφωτική – ψυχαγωγική εκδρομή του δημοτικού θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 29 Μαΐου ημέρα Τετάρτη στo Ναύπλιο και στην κατασκήνωση RANCH στο Σοφικό Κορινθίας.

Ημερήσια εκδρομή των νηπίων, βάσει εγκυκλίου του Υπουργείου Παιδείας, δεν επιτρέπεται.

Το Νηπιαγωγείο μας την ημέρα αυτή, θα ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα του (απογευματινά τμήματα).

Τα σχολικά, θα περάσουν κανονικά για να παραλάβουν τα παιδιά που θα συμμετέχουν στην εκδρομή. Μαζί θα παραλάβουν και τα νήπια που θα μείνουν στο σχολείο για το δικό τους πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα της εκδρομής θα είναι το ακόλουθο:

Αναχώρηση από το σχολείο στις 8:30π.μ. Άφιξη στον Ισθμό της Κορίνθου 9:30π.μ.. Μισή ώρα στάση για πρόγευμα και καφέ στον Ισθμό της Κορίνθου. Αναχώρηση 10:10π.μ. για Ναύπλιο.   Άφιξη στο Ναύπλιο 11:00π.μ.. περίπου. Ξενάγηση στη πόλη του Ναυπλίου και στο Παλαμήδι . Αναχώρηση για Σοφικό Κορινθίας 13:00μ.μ.. Άφιξη στην κατασκήνωση RANCH 14:00 μ.μ. περίπου. Παραμονή για φαγητό και παιχνίδι μέχρι 18:30μ.μ..   Άφιξη στο σχολείο 20:00μ.μ. περίπου.

Τα παιδιά Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεων δημοτικού πρέπει να συνοδεύονται υποχρεωτικά από τους γονείς τους που θα έχουν και την ευθύνη τους καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής!

Οι μαθητές/τριες που δεν συμμετέχουν στην εκδρομή δεν θα έρθουν σχολείο, γιατί δεν μπορεί να γίνει μάθημα.

H τιμή συμμετοχής κατά άτομο περιλαμβάνει μεταφορά, φαγητό και χρήση αθλητικών εγκαταστάσεων καθώς και μέσων αναψυχής και άθλησης της κατασκήνωσης του RANCH ). Μπορείτε να την μάθετε εφόσον τηλεφωνήσετε στην γραμματεία.

Το φαγητό(μπουφέ) περιλαμβάνει: σαλάτα εποχής, σαλάτα χωριάτικη, τυρόπιτα, σουφλέ ζυμαρικών, κοτόπουλο φούρνου ή μπιφτέκια, πατάτες φούρνου, πατάτες τηγανιτές και γλυκό μους σοκολάτα.

Τα λεωφορεία (πούλμαν) που θα χρησιμοποιηθούν διαθέτουν κάρτες καταλληλότητας.

Γενικοί υπεύθυνοι της εκδρομής θα είναι ο Γεν. Διευθυντής του σχολείου κ. Παναγιώτης Μάνεσης, η Διευθύντρια του Δημοτικού κ. Σοφία Μάνεση και ο υποδιευθυντής κ. Κοτσαρίνης Λάμπρος. Υπεύθυνοι κατά τάξη είναι οι δάσκαλοι και οι δασκάλες κάθε τμήματος.

Η εποπτεία των παιδιών κατά την παραμονή τους στο χώρο του RANCH θα γίνεται με την αρωγή των συνοδών τους. Οι επισκέπτες έχουν την ευθύνη για την πρόκληση ζημιών, φθορών ή απώλειας υλικού την ημέρα της εκδρομής.

Αγαπητοί γονείς ανακεφαλαιώνοντας: Για την εκδρομή πληρώνουμε για πούλμαν, φαγητό και χρήση αθλητικών εγκαταστάσεων ένα ποσό ανά άτομο (παιδιά άνω των 4 ετών πληρώνουν κανονικό εισιτήριο).

Παρακαλούμε να ενημερώσετε την γραμματεία μας μέχρι την Πέμπτη, 23-5-19 το αργότερο για την συμμετοχή σας στην εκδρομή μαζί με τα χρήματα.