Τα Χριστούγεννα φτάνουν κι όλοι κάνουμε μία ευχή να είναι γεμάτα χαρά και υγεία.

Το MAKE-A-WISH (ΚΑΝΕ –ΜΙΑ – ΕΥΧΗ) Ελλάδος που είναι ένας φιλανθρωπικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών, 3 έως 18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες μεταμορφώνοντας τη ζωή τους!

Όταν το όνειρο ενός σοβαρά άρρωστου παιδιού γίνεται πραγματικότητα, ενδυναμώνεται τόσο πολύ, ώστε να μάχεται με ακόμα μεγαλύτερο σθένος ενάντια στην ασθένεια που απειλεί τη ζωή του

Μέσω του προγράμματος Αστέρι της Ευχής του Make –A-Whish, το οποίο υλοποιείται σε όλα τα σχολεία με την άδεια του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων δίνεται τη δυνατότητα σε κάθε παιδί με το συμβολικό ποσό των 2€, να αποκτήσει το δικό του Αστέρι της Ευχής! Ένα χάρτινο αστέρι στο πίσω μέρος του οποίου ο καθένας μπορεί να γράψει τη δική του Ευχή, «μαγικά» μεταμορφώνεται σε Αστέρι Αγάπης και φωτίζει τη ζωή ενός λιγότερο τυχερού παιδιού, που παλεύει για τη ζωή του!

Το Make –A-Whish ζητά να γίνουμε αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια του

Όσοι γονείς επιθυμείτε να προμηθευτείτε αστεράκια, μπορείτε να στείλετε το ποσόν των 2 € στη Γραμματεία και αφού τα πάρουν τα παιδιά, μπορούν να τα τοποθετήσουν στον τοίχο των ευχών!