Ο επιτυχημένος παιδικός διαγωνισμός ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης αλλάζει μορφή!

Μέσα από τη νέα μας ψηφιακή πλατφόρμα, ανακαλύπτουμε τρόπους δημιουργίας, αντλούμε πληροφορίες και αποκτούμε γνώσεις που μας μυούν στο σύμπαν της Ιστορίας και της Τέχνης.

ΣΧΟΛΕΙΟΑγαπητοί μας γονείς και παιδιά,

Καλή χρονιά και ευτυχισμένη, με υγεία, δημιουργικότητα και αισιοδοξία.

Έφτασε η ώρα να βρεθούμε ξανά!!! Το σχολείο μας ξανανοίγει την αγκαλιά του για να δεχθεί τα παιδιά στον φυσικό τους χώρο !!! Στις 11 Ιανουαρίου θα χτυπήσει ξανά το κουδούνι χαρούμενα για να καλέσει όλα τα παιδιά να ξαναρχίσουν το μάθημα «δια ζώσης».

Αγαπητοί γονείς,

Το σχολείο μας και οι εκπαιδευτικοί του, πάντα προσπαθούν να βρίσκονται κοντά στα παιδιά μας με κάθε τρόπο και να τα βοηθούν σε κάθε τους προσπάθεια.

Αγαπητοί μας γονείς,

Παρακαλούμε, τους μαθητές του Δημοτικού να αφιερώσουν λίγο χρόνο στο σπίτι και να δημιουργήσουν μια χριστουγεννιάτικη ζωγραφιά την οποία μπορείτε να μας την αποστείλετε με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να δημιουργηθεί η διαδικτυακή χριστουγεννιάτικη κάρτα του σχολείου μας, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020.

Η καλλιτεχνική επιτροπή του σχολείου μας θα επιλέξει τη ζωγραφιά.

Η ημερομηνία θα τηρηθεί αυστηρά γιατί μας δεσμεύει ο χρόνος προετοιμασίας.

Μετά τιμής,

Η Διεύθυνση

 

 Αγαπητοί γονείς,

Λόγω τεχνικών προβλημάτων  η συνάντηση με το Σχολικό ψυχολόγο – ψυχοθεραπευτή κ. Λάμπρο Λάσδα μεταφέρθηκε  για την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 6:00μμ με το ίδιο θέμα : « Η ζωή μας με το Κορωνοϊό». Σας επισυνάπτουμε την προσέγγιση του θέματος έτσι ώστε η συνάντηση να πραγματοποιηθεί  με τη  μορφή ερωτήσεων και  συζήτησης.