Αγαπητοί γονείς,

Tο πρόγραμμα της καλοκαιρινής απασχόλησης του σχολείου μας «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ» ξεκινά στις 28 Ιoυνίου 2021. Είναι χωρισμένο σε 5 περιόδους και μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή όποια περίοδο επιθυμείτε. Η πέμπτη περίοδος θα πραγματοποιηθεί εφόσον υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός συμμετοχών.

Όσοι λοιπόν ενδιαφέρεστε μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή του παιδιού σας στέλνοντας την επισυναπτόμενη δήλωση.

Φέτος, όπως και πέρυσι, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιουργήθηκαν από την πανδημία, το καλοκαιρινό πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά στα παιδιά του σχολείου μας καθώς και στα νέα παιδιά που θα έχουμε την ερχόμενη χρονιά στο σχολείο μας.

Σας γνωρίζουμε λοιπόν τα εξής:

Καθημερινά τα παιδιά θα έχουν μαζί τους

-          Εβδομαδιαίο SELF TEST όπως ισχύει και τώρα (κάθε Κυριακή για την Δευτέρα)

-          Απολυμαντικό χεριών και αντισηπτικά υγρά μαντηλάκια

-          χαρτομάντηλα

-          Ατομικό ποτήρι

-          Μάσκα (3 θα έχουν μαζί τους για αλλαγή)

-          Μαρκαδόρους και ξυλομπογιές

-          Μια αλλαξιά ρούχα

-          Καπέλο

Η σίτιση θα γίνεται μέσα στην αίθουσά τους και το φαγητό θα είναι σε ατομική συσκευασία.

Κάθε εβδομάδα θα παίρνετε το ενδεικτικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα. Καλό θα είναι να έχουν μαζί τους καθημερινά την τσάντα του κολυμβητρίου εκτός από την Τετάρτη που πηγαίνουν εκδρομή. Υπάρχει περίπτωση να μην επιτρέπονται φέτος οι εκδρομές. θα ενημερωθείτε με σχετική ανακοίνωση.

Το άθλημα του Ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί με τις απαραίτητες προφυλάξεις που ορίστηκαν με την επαναλειτουργία των αθλητικών camp και ακαδημιών (συνεχή αλλαγή μπάλας και απολύμανση).

 

Ενημερωτικό Φυλλάδιο

Αίτηση Συμμετοχής

 

 

Με εκτίμηση,

Από τη Διεύθυνση

 

Αγαπητοί γονείς,

Εγκλιματιστήκαμε γρήγορα όλοι, γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικοί μετά την επανέναρξη του σχολείου.   Βρήκαμε γρήγορα τους ρυθμούς μας, γιατί όλοι το είχαμε τόσο ανάγκη.

Σιγά σιγά ανοίγουν και οι αθλητικές δραστηριότητες. Πρώτα ξεκίνησε η κολύμβηση και από 1 /6/21 έως 24/6/21 θα ξεκινήσουν και οι υπόλοιπες αθλητικές δραστηριότητες.

Παρακαλούμε στην παρακάτω δήλωση να μας επιβεβαιώσετε ότι θέλετε το παιδί σας να συνεχίσει να παρακολουθεί το άθλημα που είχε ξεκινήσει την φετινή σχολική χρονιά (2020-2021).

Αγαπητοί γονείς,

Με νεότερη εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας Αρ. 50209/ΓΔ4/5-5-21, ο αυτοδιαγνωστικός έλεγχος μαθητών/τριων, εκπαιδευτικών και λοιπού προσωπικού των σχολικών μονάδων,
 
Με εκτίμηση,
Η Διεύθυνση

 

Αγαπητοί γονείς,

Χρόνια Πολλά!! Χριστός Ανέστη.

Έφτασε η ώρα που με μεγάλη χαρά θα συναντηθούμε ξανά.

Την Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021 θα χτυπήσει ξανά το κουδούνι και το σχολείο θα δεχθεί τα παιδιά μας στον φυσικό τους χώρο, τις σχολικές τάξεις.

Είναι πολύ σημαντικό για όλους οι μέρες, μέχρι το τέλος του σχολικού έτους (25 Ιουνίου για φέτος), να κυλήσουν ομαλά με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και προστασίας, ούτως ώστε να είμαστε όλοι υγιείς και ασφαλείς.

Αγαπητοί γονείς,

Μετράμε πλέον ένα χρόνο που η κανονικότητα λείπει από τη ζωή μας. Είναι μεγάλη η ανάγκη να θυμόμαστε όλα τα όμορφα αλλά και τα απλά καθημερινά πράγματα που βιώναμε. Ας θυμηθούμε τις ετοιμασίες για την ανοιξιάτικη μέρα που μικροί και μεγάλοι διασκεδάζαμε και καλωσορίζαμε την άνοιξη. Τα παιδιά μας ετοιμάζονταν για τις γυμναστικές τους επιδείξεις και για τόσα άλλα δρώμενα που τους έδιναν μεγάλη χαρά. Ευχή όλων μας σύντομα να ξαναζήσουμε αυτές τις στιγμές.

Τα παιδιά σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο έδειξαν ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Το διαδικτυακό μάθημα δεν ήταν εύκολη υπόθεση, όμως κατάφεραν να ανταπεξέλθουν και να αποδείξουν ότι αξίζουν. Οι κόποι τους δεν πήγαν χαμένοι και η ανταμοιβή ήρθε για ακόμη μια φορά με την βαθμολογία του Β΄ τριμήνου που θα σταλεί στα email σας στις 21/4/21. Την ίδια μέρα, Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021 θα γίνει και η ενημέρωση σας από τους Εκπαιδευτικούς της τάξης. Τα ραντεβού θα ξεκινάνε από τις 5:00μ.μ. και θα προχωρούν αλφαβητικά για κάθε τμήμα. Θα αναρτηθεί σχετική λίστα στο edmodo κάθε τμήματος και με τα links πρόσβασης.

Η συνεργασία με τους καθηγητές και καθηγήτριες των ειδικοτήτων θα γίνει κατόπιν ραντεβού που θα κλείσετε στη γραμματεία του σχολείου (ώρες λειτουργίας γραμματείας 9:00-14:00 και 17:30-19:30 ) κι τις μέρες και ώρες πραγματοποίησης των συναντήσεων αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα. Θα αναρτηθεί σχετική λίστα στο Edmodo με τα links που θα έχετε πρόσβαση με την κάθε ειδικότητα.

Καθηγήτριες Αγγλικών

 

κ. Κουζέλη Εύη 22/4/21 και ώρα 18:00-21:00

κ. Αθανασιάδη Δημ. 22/4/21 και ώρα 17:00-20:00

κ. Κουμουκέλη Νίτα 22/4/21 και ώρα 17:00-20:00

Καθηγήτρια Γαλλικών κ. Σκαρπέλου Κων/να 22/4/21 και ώρα 18:00-20:00
Καθηγήτρια Γερμανικών κ. Κουλεντάκη Σαπφώ 22/4/21 και ώρα 18:00-20:00
Καθηγήτρια Πληροφορικής (Δημοτκού) Ρόκκου Χριστίνα κ. Ρόκκου Χριστίνα 22/4/21 και ώρα 17:00-20:00
Καθηγητής Πληροφορικής (Νηπιαγωγείου-Προνηπίου) κ. Μαρινάκης Εμμανουήλ 20/4/21 και ώρα 19:30-21:00
Καθηγήτρια Μουσικής κ. Μιχαλάκα Νίκη 19/4/21 και ώρα 17:00-20:00
Καθηγητές Φ. Αγωγής κ. Ζήβα Μάνθα & κ. Ρουσιάνος Ιωάννης 22/4/21 και ώρα 18:00-21:00

 

Σας ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία, την κατανόηση και την ανταπόκριση σε κάθε προσπάθεια του σχολείου.

Πλησιάζει η ημέρα που θα ξανανταμώσουμε Καλώς εχόντων των πραγμάτων την Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021 το σχολείο μας θα ζωντανέψει και πάλι από την παρουσία και τις γλυκές φωνές των παιδιών μας.

Η Ανάσταση του Θεανθρώπου να σηματοδοτήσει και την γαλήνη και την ηρεμία στις δικές μας ψυχές που τόσο έχουμε ανάγκη. Υγεία και δύναμη σε όλους

 

 

Με εκτίμηση,

 Από τη Διεύθυνση