Επιτρέπουμε στον Κορονοιό να μας οπλίσει με φόβο – όχι με πανικό – γιατί με αυτόν τον τρόπο είμαστε σε διαρκή εγρήγορση και πειθαρχία στα μέτρα. Δεν του επιτρέπουμε να μας αποξενώσει. Στο πλαίσιο αναζήτησης τρόπων επικοινωνίας με τους γονείς τα ραντεβού του συμβουλευτικού σταθμού με τον Ψυχολόγο Λάμπρο Λάσδα μπορούν να πραγματοποιηθούν τηλεφωνικά ή μέσω Skype για όσο διάστημα το σχολείο θα παραμείνει κλειστό. Μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα. Κομνηνού Βίκυ στο 6976763075 για το συντονισμό των ραντεβού.

  •  Για επείγουσες κλείσεις επικοινωνήστε στο κινητό του κ. Λάσδα στο 6977580216

 

Αγαπητοί γονείς,

Τα παιδιά για λίγο καιρό θα είναι στο σπίτι και εμείς θα προσπαθήσουμε να σας κρατήσουμε μια ευχάριστη παρέα γεμάτη παιχνίδια, εκπαιδευτικά βίντεο αλλά και δραστηριότητες που θα γεμίσουν τις μέρες των μικρών μας μαθητών με νέα γνώση, διασκέδαση και δημιουργία.

Για κάθε εβδομάδα θα σας αποστέλλουμε ένα αρχείο σε μορφή Power Point που θα καθοδηγεί τα μικρά μας αστεράκια σε αυτό το διαδικτυακό και εκπαιδευτικό ταξίδι,φυσικά με τη δική σας βοήθεια και συμμετοχή,μαμά και μπαμπά!
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το σχολείο μας προχωράει στη χρήση διαδικτυακής πλατφόρμας για την ανάρτηση του εκπαιδευτικού υλικού, όπως σας είχαμε ενημερώσει, προκειμένου να διευκολυνθεί η συγκεκριμένη διαδικασία αλλά και η επικοινωνία με τους εκπαιδευτικούς.

Για να μπείτε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, ακολουθείστε τις οδηγίες που βρίσκονται εδώ.

Επίσης για περισσότερη απασχόληση, λειτουργεί και η εκπαιδευτικη πλατφόρμα Moodle του σχολείου μας με τους κωδικούς που ήδη έχετε.

Να είμαστε όλοι καλά και Μένουμε Σπίτι!

 

Αγαπητοί γονείς,

Όπως ήδη γνωρίζετε το σχολείο μας θα είναι κλειστό για 14 ημέρες έως και 24 Μαρτίου 2020.

Τα παιδιά μας χρειάζεται να έχουν χρόνο δημιουργικό και να μην παραμείνουν ανενεργά όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Αρχικά θα στείλουμε επαναληπτικά φυλλάδια μέσω email για δύο ή τρεις μέρες. Από την άλλη εβδομάδα θα ενημερωθείτε με ποιόν τρόπο θα προχωρήσουμε στα μαθήματα.

Παρακαλούμε όσοι γονείς δεν μας έχετε επιστρέψει τον έλεγχο προόδου του παιδιού σας να το κάνετε σύντομα.

Επίσης όσοι μαθητές/τριες έχουν βιβλία και τετράδια στο σχολείο να περάσουν οι γονείς τους να τα πάρουν για τη διευκόλυνση των μαθητών στις εργασίες τους.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και την αμέριστη συνεργασία σας.Να γνωρίζετε ότι το σχολείο μας πάντα προσπαθεί για το καλύτερο των παιδιών μας.

Με εκτίμηση,
Η Διεύθυνση

 

Αγαπητοί γονείς,

Όπως γνωρίζουμε όλοι, τα κρούσματα του κορωνοϊου και στην χώρα μας μας έχουν θορυβήσει. Σημειώνουμε ότι στο σχολείο μας δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα μαθητή ή γονέα παιδιού μας.