Αγαπητοί γονείς,

Η φετινή σχολική χρονιά ήταν γεμάτη ανατροπές που συντέλεσαν στην αλλαγή του σχολικού μας προγράμματος.

Το σχολικό έτος φέτος λήγει την Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020. Το διάστημα από 1 έως 26 Ιουνίου υποχρεωμένοι από τα υγιειονομικά μέτρα, λειτουργούμε σε ομάδες με εναλλαγή ημερών.

Την Πέμπτη, 25-6-20 & την Παρασκευή, 26-6-20 ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί Απογευματινή Μελέτη. Όλοι οι μαθητές/τριες θα αποχωρήσουν 14:10.

Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά μας που μέσα από αντίξοες συνθήκες και εξ αποστάσεως πήραν μέρος στον Μαθηματικό διαγωνισμό Καγκουρώ και διακρίθηκαν !!!!Πάντα να αγωνίζονται και να πετυχαίνουν τους στόχους τους !!!

 

Αποτελέσματα Μαθητών/τριων

 

Το σχολείο μας παραμένει ανοιχτό για την καλοκαιρινή εκπαιδευτική, δημιουργική απασχόληση των παιδιών. Αναλογιζόμενο τις εργασιακές υποχρεώσεις των γονέων κατα τη διάρκεια των διακοπών σας υπενθυμίζει ότι πραγματοποιεί εκπαιδευτικό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών μας. 

Πατήστε πάνω στην παρακάτω εικόνα για περισσότερες πληροφορίες.

  summer camp

 

Για να κάνετε αίτηση συμμετοχής κατεβάστε το παρακάτω έγγραφο και στείλτε το σε μας με email ή με fax.

Αίτηση για camp

Υπεύθυνη δήλωση για covid

Αγαπητοί γονείς,  

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την επανεκκίνηση των μαθημάτων του   Μουσικοκινητικού   Εργαστηρίου   του   σχολείου   μας,   τα   οποία είχαν  διακοπεί  λόγω  των   έκτακτων   συνθηκών   του   προηγούμενου τριμήνου.

Αγαπητοί γονείς,

Το σχολείο επαναλειτουργεί μετά από την αναστολή λειτουργίας του λόγω της πανδημίας. Όλες οι αθλητικές δραστηριότητες εκτός της κολύμβησης σταματούν κάθε χρόνο τέλος Μαΐου. Το σχολείο μας, σε μία προσπάθεια επανένταξης των παιδιών στο κανονικό τους πρόγραμμα για τις δραστηριότητες που επιτρέπει το υπουργείο να ξεκινήσουν, θα επαναλειτουργήσει το πρόγραμμα του TAE KWON DO και της κολύμβησης.