Αγαπητοί γονείς,

 

Ο καιρός αρχίζει πλέον να κρυώνει περισσότερο και σιγά σιγά μας υποδέχεται ο χειμώνας.

Ο αερισμός των τάξεων πρέπει να είναι συνεχής ιδιαίτερα τώρα με τον COVID19.

Παρακαλούμε, να φορούν τα παιδιά ζεστά ρούχα και να έχουν μπουφάν μαζί τους, γιατί τα παράθυρα της τάξης παραμένουν ανοιχτά σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος.

 

                                                        Ευχαριστούμε,

                                                        Από τη Διεύθυνση

 

Αγαπητοί γονείς,

Όπως σας έχουμε ενημερώσει σύμφωνα με τα πρωτόκολλα, όσοι μαθητές/τριες απουσιάζουν για οποιονδήποτε λόγο υγείας θα πρέπει να προσκομίζουν χαρτί γιατρού προκειμένου να επανέλθουν στο σχολείο.

Αγαπητοί γονείς,

Καθημερινά ενημερωνόμαστε από το Υπουργείο Παιδείας για τα νέα πρωτόκολλα που διαμορφώνονται και ισχύουν για τον COVID19.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα πρωτόκολλα, όσοι μαθητές/τριες απουσιάζουν για οποιονδήποτε λόγο υγείας θα πρέπει να προσκομίζουν χαρτί γιατρού προκειμένου να επανέλθουν στο σχολείο.

 Πρόγραμμα Απογευματινών Δραστηριοτήτων 2020-2021

Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή

Ποδόσφαιρο

Τάξεις (Ν, Α, Β)

      Τaek WonDo*

Ποδόσφαιρο

Τάξεις (Γ, Δ, Ε, ΣΤ)

Μουσικοκινητική Κολύμβηση Tennis

Ποδόσφαιρο

Τάξεις (Ν, Α, Β)

Τέννις Στίβος   Στίβος

Ποδόσφαιρο

Τάξεις (Γ, Δ, Ε, ΣΤ)

Κολύμβηση        
  Κολύμβηση Χορωδία Κολύμβηση  
Εφημερίδα   Τaek WonDo*

Πιάνο

Αρχάριοι & Προχωρημένοι

 

 

Το πρόγραμμα της κολύμβησης διαμορφώνεται από τους υπεύθυνους του κολυμβητηρίου κ. Μαντά Θεόδωρο και κα Κουμπή Τάνια και θα ενημερωθείτε σχετικά από τους ίδιους ΤΗΛ. κολυμβητηρίου 2111841997.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα θα ισχύσει από ΔΕΥΤΕΡΑ, 5 Οκτωβρίου 2020.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα της κολύμβησης, με την έναρξη των μαθημάτων θα πρέπει να έχουν μαζί τους όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά από το παιδίατρο προκειμένου να μπουν στην πισίνα. Επίσης, θα έχουν μαζί τους μαγιό, σκουφάκι, μπουρνούζι, παντοφλάκια και προαιρετικά γυαλιά πισίνας. Το μάθημα κολύμβησης για τους μαθητές/τριες του νηπιαγωγείου μας θα γίνονται Δευτέρα & Τετάρτη και ώρα 12:15 με 13:30 για να μπορούν οι μαθητές/τριες μας να φεύγουν με τα δρομολόγια κανονικά των 14:10. Δικαιολογητικά συμμετοχής στο μάθημα της κολύμβησης: χαρτί από τον οικογενειακό σας παιδίατρο που να αναφέρει ότι ο μαθητής είναι υγιής και δερματολογικά ελεγμένος

Όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν στις απογευματινές δραστηριότητες θα φεύγουν με το δρομολόγιο της Απογευματινής Μελέτης συμμετέχοντας στην Απογ. Μελέτη τον υπόλοιπο χρόνο τους, χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση. Για την οικονομική επιβάρυνση των Απογευματινών τμημάτων θα ενημερώνεστε από το Λογιστήριο. Το χρηματικό ποσό για τις απογευματινές δραστηριότητες θα καταβληθεί σε δύο δόσεις, μία μέχρι τέλος Οκτωβρίου και η δεύτερη μέχρι τέλος Ιανουαρίου 2021.

 

Το πρόγραμμα της Εφημερίδας είναι δωρεάν και της Χορωδίας έχει τη μικρή επιβάρυνση των 50€ ετησίως όπως και πέρυσι. Στη χορωδία συμμετέχουν όλοι οι μαθητές/τριες που έχουν ήδη επιλεγεί από πέρυσι. Το σχλ. έτος 2020-2021, θα προστεθούν και όσοι μαθητές/τριες θα επιλεγούν ακόμη, από τις τάξεις Γ΄ & Δ΄ & Ε΄ & ΣΤ΄.

 

Έχουν γίνει αλλαγές στο φετινό πρόγραμμα όσον αφορά το Ποδόσφαιρο και τη Μουσική Αγωγή λόγω αυξημένου αριθμού συμμετεχόντων στις δραστηριότητες προς αποφυγή αλλά και διαθεσιμότητας από τους εκπαιδευτές.

Μετά τιμής,

Η Διεύθυνση

Αγαπητοί γονείς,

Σας γνωρίζουμε ότι από τον Οκτώβριο ξεκινούν οι μηνιαίες συναντήσεις γονέων και εκπαιδευτικών και ώρα 6:00μ.μ.-8:00μ.μ. (θερινό ωράριο).

Οι συναντήσεις μας τη φετινή χρονιά θα διαφοροποιηθούν λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί από τον COVID19 και δεν θα γίνονται την ίδια μέρα για όλες τις τάξεις όπως πέρυσι. Σας παραθέτουμε το παρακάτω πρόγραμμα συναντήσεων: