Αγαπητοί μας γονείς

Λόγω έλλειψης χιονιού η εκδρομή στα Καλάβρυτα το Σάββατο 22/2/2020 αλλάζει τοποθεσία και θα γίνει στον Παρνασσό. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει έξτρα χρέωση 10 ευρώ ανά άτομο, για να ανεβούμε με το αυγό στο σαλέ.

Ευχαριστούμε πολύ

 

Χιονοδρομική εξόρμηση στα Καλάβρυτα

tsikno

 

Την Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 είναι ο παραδοσιακός εορτασμός της Τσικνοπέμπτης εν όψει των Απόκρεων.

Το σχολείο σε μια προσπάθεια χαράς και κεφιού για τα παιδιά μας αυτές τις μέρες και ιδιαίτερα την δύσκολη περίοδο που περνάμε όλοι, έχει κάνει ομαδική παραγγελία για να γιορτάσουν τα παιδιά την ημέρα αυτή.

Το κόστος ανά άτομο είναι 4,50€

Τα παιδιά του νηπιαγωγείου και τα παιδιά της απογευματινής μελέτης του δημοτικού, μπορούν να μη φέρουν μεσημεριανό φαγητό την Πέμπτη.

Είναι χαρά μας πάντα να προσφέρουν ότι καλύτερο μπορούμε για τους μαθητές και μαθήτριες μας.

 

Αίτηση συμμετοχής

agglika  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ήδη, από το σχολικό έτος 2005-2006 στο σχολείο μας, σε συνεργασία με το Βρετανικό Συμβούλιο, διεξάγονται οι εξετάσεις όλων των επιπέδων του Βρετανικού Πανεπιστημίου του Cambridge.

Με γνώμονα πάντα το συμφέρον και τη διευκόλυνση των παιδιών μας, τους προσφέρουμε τη δυνατότητα να εξετασθούν σε ένα οικείο και άνετο περιβάλλον, τόσο στις γραπτές όσο και στις προφορικές εξετάσεις τους, αποφεύγοντας έτσι τις άσκοπες μετακινήσεις και το αφιλόξενο περιβάλλον διαφόρων ξενοδοχείων και σχολείων ανά την Αθήνα, όπως γίνονταν μέχρι τώρα .

Πιστεύουμε ότι σε κάθε είδους εξέτασης ο παράγοντας «ψυχολογία» παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για την απόδοση ενός μαθητή. Τι καλύτερο λοιπόν από το να εξετάζεται σε ένα περιβάλλον που είναι γνώριμο και που παρέχει την καλύτερη υλικοτεχνική υποδομή για την άρτια διεξαγωγή των εξετάσεων αυτών.

Αναλυτικότερα, οι εξετάσεις αφορούν στα πτυχία :

  • Starters
  • Young Learners Movers
  • Flyers
  • ΚET
  • PET

Από τα παραπάνω πτυχία αναγνωρίζονται από τον ΑΣΕΠ τo: PET ενώ τα μικρότερα πτυχία συστήνονται για τα παιδιά του δημοτικού ως εμπειρία που θα τους δώσει τη δυνατότητα να εξασκηθούν και να εξοικειωθούν με τις εξετάσεις ώστε να μπορούν ν’ αντιμετωπίσουν αργότερα τα μεγαλύτερα πτυχία με περισσότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Δυνατότητα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν όλοι οι μαθητές μας από την Γ΄ Δημοτικού ως και την Γ΄ Λυκείου, κατόπιν αίτησής τους. Επαναλαμβάνουμε ότι οι εξετάσεις τόσο οι γραπτές όσο και οι προφορικές θα διεξαχθούν στο σχολείο μας, για τα επίπεδα Young Learners, Ket, Pet και FCE το Σάββατο, 13 Ιουνίου 2020.

Ως προς τα δίδακτρα για τη συμμετοχή των παιδιών στις εξετάσεις αυτές είναι τα κάτωθι:

  • Starters (60€)
  • Young Learners Movers (60€)
  • Flyers (60 €)
  • ΚET 80 €
  • PET 85 €

Η προετοιμασία για τις εξετάσεις θα γίνεται μέσα στα πλαίσια του ωριαίου προγράμματος ως μέρος του μαθήματος των Αγγλικών έτσι ώστε να επωφεληθούν όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως της συμμετοχής τους ή μη στις εξετάσεις.

Για την έγκαιρη και άρτια οργάνωση του προγράμματος παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στο σχολείο μέχρι τις 20 Μαρτίου 2020. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το επίπεδο και το περιεχόμενο των εξετάσεων οι καθηγήτριες Αγγλικών του σχολείου μας θα είναι στη διάθεσή σας.

Τα εξέταστρα θα καταβάλλονται στο λογαριασμό της τράπεζας ALPHA BANK : 292002330001927 IBAN 610 140 2920 2920 0233 0001 927 μέχρι 20/3/18. Η ημερομηνία καταβολής δεν επιδέχεται παράταση. Τα εξέταστρα πρέπει να καταβληθούν απ’ το σχολείο μας στο εξεταστικό κέντρο του CAMBRIDGE το αργότερο μέχρι 23/3/18.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ζητήστε να αναγράφεται στην απόδειξη κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του παιδιού και ένδειξη για εξέταστρα Αγγλικών. Το καταθετήριο θα αποστέλλεται στη γραμματεία του σχολείου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για τα πτυχία ΚET – PET θα χρειαστεί αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτοπροσωπία για όσα παιδιά δεν έχουν κλείσει το 12 έτος της ηλικίας τους.

Ευχαριστούμε, για τη συνεργασία και ευχόμαστε να είμαστε πάντα σε θέση να προσφέρουμε το καλύτερο στους μαθητές μας.

 

Αίτηση συμμετοχής

 

Σας γνωρίζουμε ότι το σχολείο μας οργανώνει ημερήσια εκδρομή τo Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων. Σκοπός μας είναι να γνωρίσουν τα παιδιά μας τις κυριότερες τεχνικές της χιονοδρομίας ακολουθώντας προπονητικά προγράμματα από έμπειρους εκπαιδευτές.